Suviranta

Suviranta

Osoite: Suvirannankatu, Järvenpää

Puhelin: 040 315 3881

Sähköposti: suviranta@jarvenpaa.fi

Sivusto: www.jarvenpaa.fi

 

Eero ja Saimi Järnefeltin taiteilijakoti

Suviranta on avoinna touko-syyskuussa 2018 ennakkovarauksesta ryhmille tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 11-15 välisenä aikana. Kohteeseen ei voi tutustua ilman opasta. Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 11.

Opastettu kierros järjestetään talon sisätiloissa, ensimmäisessä kerroksessa sekä sään salliessa puutarhassa. Kierroksella kerrotaan talon asukkaista Eero ja Saimi Järnefeltistä sekä esitellään ateljeekodin taidetta ja esineistöä.

yleisöopastukset

Suvirantaan järjestetään touko-syyskuussa yleisöopastus sunnuntaisin klo 11 (suomeksi). Kierrokselle varataan etukäteen paikka ensisijaisesti sähköpostitse. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikalle voi tulla myös ilman ennakkovarausta, mutta tällöin mahtumista opastukselle mukaan ei voida taata.

Huom! Muista peruuttaa paikkasi esteen sattuessa välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse, jotta mahdolliset jonossa olijat pääsevät mukaan. Hinta 8 € / henkilö
Suvirannan pääsymaksu yleisöopastukselle on mahdollista maksaa paikan päällä käteisellä. Pankkikorttimaksu onnistuu ennen kierrosta myös Aholassa (Sibeliuksenväylä 57).

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille, sisätiloissa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset: suviranta(at)jarvenpaa.fi, 040 315 3881
Suviranta-esite
Opastukset ryhmille

lue blogi

JÄRNEFELTIEN KODIKAS SUVIRANTA

kuvagalleria

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.