Rantasaunoja

Näe ja koe

Rantasaunoja vuokralle

Elvilä sauna

Alkuperäinen Elvilä rakennettiin jo 1930-luvulla, mutta se päivitetty upeasti loisteliaaksi illanviettopaikaksi. Takkatupaan mahtuu 8 henkilöä ja saunan lauteille neljä henkilöä. Saunan terassi on rakennettu järven päälle ja sieltä on hienot näkymät Sarvikalliolle.

Varaukset: myynti(at)krapi.fi tai puhelimitse 09-274v841

Krapin savusauna

Krapin savusauna sijaitsee Tuusulanjärven rantatörmällä. Löylyhuoneen lisäksi saunassa on pesu-, puku ja takkahuone. Kokonaisuuteen mahtuu mukavasti noin 15-20 henkilöä, löylyihin samanaikaisesti kymmenkunta. Kesäaikaan laiturilta voi pulahtaa järveen uimaan, talvella avantoon.

Saunan lämmittäminen kestää 5-8 tuntia kun kiukaan 1400 kiloa kiviä lämpiävät vähitellen. Sauna on rakennettu 1930-luvun alussa, jolloin ranta-alue tunnettiin Krapin Rivierana hiekkarantojen vuoksi.

Savusaunaa vuokrataan ryhmille, jonka lisäksi yleisövuoroja on lauantaisin noin kerran kuukaudessa.

Varaukset ja lisätietoja:
www.krapi.fi
myynti@krapi.fi
puh. 09-274841

Hotelli Gustavelundin Kyöstinranta

Kyöstinranta on aivan järven rannassa sijaitseva erillinen rantarakennus.

Ylelliset Yrjö Kukkapuron suunnittelemat muhkeat sohvat ja nojatuolit alakerran takan ääressä tarjoavat viihtyisän oleskelunurkkauksen.

Takkahuoneesta on uloskäynti terassille ja lyhyt matka laiturille.

Varaukset ja lisätietoja:
www.gustavelund.fi
sales@gustavelund.fi
puh. 09-2737 555 (myyntipalvelu)

Lammaskallion tilan rantasauna

Puulämmitteinen rantasauna, johon  mahtuu kerrallaan noin viisi-kuusi henkeä, pukeutumistila, wc, ruokailutila kuudelle. Varustus: takka, astiasto, suuri terassi sekä laituri ja talvella avanto. Omat ruuat ja juomat sallittu. Mahdollisuus tilata myös ateriat saunalle tai isommalle ryhmälle päärakennuksen saliin.

Osoite: Lammaskalliontie 87, 04380 Tuusula

Lisätietoja ja varaukset: www.lammaskalliontila.fi

Rantasaunan edessä vihreä nurmikko ja reitti järvelle.

Keudan rantasauna

Tuusulanjärven rannalla sijaitseva rantasaunaa voi vuokrata kokouksia ja illanviettoja varten.  Saunan kokousvarustuksena TV / näyttö, johon voit yhdistää tietokoneen. Langaton verkko, fläppitaulu. Tila on mitoitettu enimmillään 20:lle. Saunalla on myös takka, kahvinkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, tavallinen uuni sekä astioita.

Osoite: Sibeliuksenväylä 55, 04400 Järvenpää

Lisätietoja ja varaukset: www.keuda.fi/palvelu/rantasauna/

Step-koulutuksen rantasauna

Step-koulutuksen rantasaunaa voi  vuokrata saunomiseen, kokouksiin ja pieniin juhliin. Jatkettavan ruokapöydän ääreen mahtuu hyvin 10 henkilöä. Lisäksi sohvalla ja muilla istuimilla tilaa riittää vielä vähintään 10 lisähenkilölle.

Rantasaunalla on pieni keittiö, jossa on kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 20 henkilölle. Rantasaunan vierestä löytyy myös grillipaikka.

Osoite: Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää

Lisätietoja ja varaukset: step.fi/rantasauna/