Krapin Paja

Osoite: Krapi, Rantatie 2, Tuusula
Puhelin: 09 274 84290 (myynti)
Sähköposti: myynti@krapi.fi
Sivusto: www.krapinpaja.fi

Näe ja koe

Krapin Paja

Tuusulan Rantatiellä, Krapin pihapiirissä seisoo uljaana uniikki tapahtumatalo, Krapin Paja.

Tuusulan kulttuurikaramelliksi mainitussa Pajassa nautitaan kulttuurista, herkuista ja elämästä. Pajassa voit kokea erilaisia kulttuurielämyksiä kuten musiikki- ja teatteriklubeja, tapahtumia ja poikkitaiteellisia iloitteluita yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden ja paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa.

Pajan klubi-illoissa esityksistä nautitaan pienten herkkujen ja hyvien juomien kanssa. Säännöllinen klubitoiminta luo Pajan ohjelmarungon, mutta Krapin Paja toimii läpi vuoden palvellen myös kokous- ja juhla-asiakkaita.

Katso Krapin pajan ohjelmisto

Krapin pajan voi myös vuokrata juhla-, hää-, tai kokouskäyttöön ja tilata musiikkia juhliin ja tapahtumiin, Pajaan tai sen ulkopuolelle. Lue lisää pajan palveluista ja ohjelmistosta.

Tervetuloa Jukola-rakennuksen taidegalleriaan, missä salaperäinen taiteen tukija ylläpitää ainutlaatuista näyttelyä. Luvassa on jännittävä seikkailu, sillä sinulla ja ystävilläsi on 60 minuuttia aikaa löytää käsillesi taideaarre – kadonnut kahdeksas. Tämä peli on suunnattu kaikille yli 12-vuotiaille, jotka rakastavat ratkoa arvoituksia ja nauttivat seikkailuista. Peliä voi pelata samanaikaisesti 2-6 henkilön ryhmissä. Valmistaudu astumaan taiteen mysteerien maailmaan ja ratkaisemaan pulmia yhdessä ystäviesi kanssa!