Ravintola Kerho

Osoite: Tykkitie 1, 04300 Tuusula
Puhelin: 010 231 2750
Sähköposti: info@kerho.fi
Sivusto: www.kerho.fi

Syö ja juo

Ravintola Kerho

Ainutlaatuinen tapahtumien talo Tuusulan Hyrylässä

Historiallisen Kerhon jykevät tiiliseinät kätkevät sisäänsä rennon ravintolan, monipuoliset juhla- ja kokoustilat sekä herkullisen maalaispuodin.

Puhtaita makuja parhaista raaka-aineista

Kerhossa on aina syöty ja juotu hyvin. Tämä kunniakas perinteemme vaatii tinkimättömyyttä ja täydellistä hallintaa ja siksi A la carte -lista on lyhyt ja pelkkää asiaa.

Artesaanipizzat kiviarinauunista – yksinkertaiset mutta korkealaatuiset täytteet ja oikea kiviarinauunin kuumuus takaavat koukuttavan kokemuksen. Hampurilaispihvit ovat 100% kotimaista nautaa ja ne ladotaan tarkkaan mietittyjen lisukkeiden kera paikallisleipomon Kerhoa varten leipomien briossisämpylöiden väliin.

Kokoukset ja juhlat ainutlaatuisessa miljöössä

Kerhossa voidaan järjestää upeat juhlat jopa sadalle vieraalle. Kaunis rakennus tarjoaa toimivan miljöön ja kokenut henkilökunta luo tilaisuuden luonteeseen sopivan tunnelman.

Kerholla ymmärretään että häät, viisikymppiset, strategiapäivät, pikkujoulut, muistotilaisuudet ja luokkakokoukset ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia, ja siksi ne järjestetään niin että varmasti onnistuu!

Kerhon puodista herkut kotiin ja lahjaksi

Puodista löydät myös parhaat tuliaiset, mm. Kerhon erikoispaahdetut kahvit ja lähituottajien herkut macaronsseista hilloihin, craft-limuihin ja käsintehtyihin makeisiin.

Terassi

Viihtyisä kesäterassi palvelee kesällä 2023 ravintolan aukioloaikoina.

Kesäkelit kruunaa taatusti paikallinen aurinkoterassi, josta voit löytää aivan kivenheiton päässä, Ristikivellä valmistettua Maku-olutta!

Aukioloajat

Historiaa - ainutlaatuinen ympäristö

Ravintola Kerhon rakennuksella on monta tarinaa kerrottavanaan. Osa niistä jää ikuisesti salaisuuksiksi, mutta ne kaikki ovat silti mukana luomassa Kerhon ainutlaatuista tunnelmaa. Punatiilinen ystävämme elää nyt voimissaan Ravintola Kerhona uutta ajanjaksoa, josta se vielä vuosikymmenien päästä kertoo rauhallisella, kutsuvalla olemuksellaan. Tässä palanen Kerhon rakennuksen historiasta pähkinänkuoressa.

Ravintola Kerhon rakennuksen historia alkaa vuodesta 1907. Kerhon rakennus oli alun perin perheellisten venäläisten upseerien asunto. Suomalaiset upseeriperheet asuttivat rakennusta sittemmin aina 1970-luvulle asti. Järvenpään tielinjan pyyhkäistessä Tuusulan läpi, rakennus siirtyi 1970-luvun alussa Hyrylän varuskunnan upseerikerhon käyttöön. Hyrylän varuskunnan toiminta lakkautettiin vuonna 2005, jolloin kiinteistö siirtyi yksityisomistukseen ja lukuisten vaiheiden jälkeen muotoutui nykyiseen loistoonsa.