Ravintola Kerho

Osoite: Tykkitie 1, 04300 Tuusula
Puhelin: 010 231 2750
Sähköposti: info@kerho.fi
Sivusto: www.kerho.fi

Syö ja juo

Ravintola Kerho

Ainutlaatuinen tapahtumien talo Tuusulan Hyrylässä

Historiallisen Kerhon jykevät tiiliseinät kätkevät sisäänsä rennon ravintolan, monipuoliset juhla- ja kokoustilat sekä herkullisen maalaispuodin.

Puhtaita makuja parhaista raaka-aineista

Artesaanipizzat kiviarinauunista, briossisämpylään tehdyt muhkeat burgerit sekä runsaat salaatit. Ja kirsikkana kakun päällä Rantalan Tonin superherkulliset jälkiruoat.

Kokoukset ja juhlat ainutlaatuisessa miljöössä

Yläkertamme tunnelmalliset kokous- ja juhlatilat ovat erinomainen paikka jopa 90 hengen tilaisuuksille. Onnistuneet juhlat ja kokoukset ovat meillä taattuja.

Maalaispuodista herkut kotiin ja lahjaksi

Kotimaisista raaka-aineista valmistetut leipomo- ja konditoriaherkut, käsintehdyt suklaat ja jäätelöt. Laaja valikoima gluteenittomia tuotteita sekä paikallisten tuottajien luomutuotteita.

Aukioloajat

Historiaa - ainutlaatuinen ympäristö

Ravintola Kerhon rakennuksella on monta tarinaa kerrottavanaan. Osa niistä jää ikuisesti salaisuuksiksi, mutta ne kaikki ovat silti mukana luomassa Kerhon ainutlaatuista tunnelmaa. Punatiilinen ystävämme elää nyt voimissaan Ravintola Kerhona uutta ajanjaksoa, josta se vielä vuosikymmenien päästä kertoo rauhallisella, kutsuvalla olemuksellaan. Tässä palanen Kerhon rakennuksen historiasta pähkinänkuoressa.

Ravintola Kerhon rakennuksen historia alkaa vuodesta 1907. Kerhon rakennus oli alun perin perheellisten venäläisten upseerien asunto. Suomalaiset upseeriperheet asuttivat rakennusta sittemmin aina 1970-luvulle asti. Järvenpään tielinjan pyyhkäistessä Tuusulan läpi, rakennus siirtyi 1970-luvun alussa Hyrylän varuskunnan upseerikerhon käyttöön. Hyrylän varuskunnan toiminta lakkautettiin vuonna 2005, jolloin kiinteistö siirtyi yksityisomistukseen ja lukuisten vaiheiden jälkeen muotoutui nykyiseen loistoonsa.