Härmän Rati

Osoite: Vähäjärvenkatu 1a, Järvenpää
Puhelin: 045 106 4964, 050 587 4541
Sähköposti: info@harmanrati.fi
Sivusto: www.harmanrati.fi

Syö ja juo

Härmän Rati

Härmän Rati tarjoaa ravintola- ja juhlapalveluja Järvenpään Vanhankylässä. Arkipäivisin lounasta tarjotaan klo 10.30–15.00 sekä kesäaikana ja tilauksesta sesongin mukaisia konstailemattomia á la carte -annoksia.

Ruoat valmistetaan alusta loppuun käsityönä, tuoreutta ja aitoja makuja kunnioittaen. Kaikista raaka-aineista luomun osuus on yli 80 % ja tavoitteena on 100 % luomuravintola.

Lähes 100-vuotiaat hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilat ovat täysin esteettömiä. Pääsalin illallistilaisuudet noutopöydästä järjestyvät noin 80 henkilölle ja istuvat illalliset pöytiintarjoilulla noin 40 hengelle. Juhlatilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan joustavasti asiakkaan toiveet huomioonottaen. Härmän Ratilla on A-oikeudet.

Himomatkaajan turinoita

Talon historiaa

Härmän Ratin päärakennus on siirretty Järvenpäähän Alahärmän Ojalan kylästä. 1920-luvulla rakennetun Ojalan kansakoulun hirsirakennuksen on suunnitellut kurikkalainen rakennusmestari Rekola. Koulutoiminnan loputtua 1966 rakennuksessa on toiminut mm. nahoittamo. Nyt kurikkalaiset isännät Janne ja Juha käskevät kaikki kylään. Tervetuloa!