Gustavelund

Osoite: Kirkkotie 36, Tuusula
Puhelin: 09 273 751
Sähköposti: reception@gustavelund.fi
Sivusto: www.gustavelund.fi

Syö ja juo

Ravintola Into / Hotelli Gustavelund

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

250-paikkainen, valoisa Ravintola Into on Gustavelundin sydän – tänne voit tulla syömään aamiaista, lounasta tai nauttimaan iltaisin herkkuja À la carte -listalta. Lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 11.00-14.00 ja lauantaisin tarjolla on suosittu  teemabrunssi klo 11.00-15.00 noutopöydästä.

Perjantaisin ravintola Intossa on Pizzaperjantai, jonka myötä tarjolla aidot napolilaistyyliset artesaanipizzat, jotka syntyvät Italiasta hankitussa Valoriani -uunissa. Kaikki kiviuunipizzat 12,00 € – Myös mukaan!

Á la Carte tarjoillaan torstaista lauantaihin klo 14 – 21.30. Keittö suljetaan klo 21.

Kesäisin aukeaa Gustavelundin viihtyisä kesägrilli ja -terassi upeine järvimaisemineen. Sinne on helppo poiketa vaikkapa Tuusulanjärven ympäri pyöräillessä.

Hotelli Gustavelundin historiaa

Tilan ensimmäinen omistaja on mainittu jo 1500-luvulla. Paikkaa asuttivat sittemmin kuuluisat sotilassuvut ja se on toiminut muun muassa ratsutilana. Hotellitoimintaa Gustavelundissa on ollut jo 30-luvulla, jolloin Gustavelund oli helsinkiläisten suosittu retkikohde tenniskenttineen. Vanhasta kartanosta on jäljellä huvimaja, joka sijaitsee Tuusulanjärven rannalla nykyisen hotellirakennuksen takana. Lue lisää paikan tarinaa hotellin sivustolta.