Gustavelund

Ravintola Into / Hotelli Gustavelund

Osoite: Kirkkotie 36, Tuusula näytä kartalla

Puhelin: 09 273 751

Sähköposti: reception@gustavelund.fi

Sivusto: www.gustavelund.fi 

 

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

250-paikkainen, valoisa Ravintola Into on Gustavelundin sydän – tänne voit tulla syömään aamiaista, lounasta tai nauttimaan iltaisin herkkuja À la carte -listalta. Lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 11.00-14.00 ja lauantaisin klo 11.00-15.00 noutopöydästä.

Suositut teemabrunssit sunnuntaisin klo 11-15 Ravintola Intossa. Katso lisätietoja.

Kesäisin aukeaa Gustavelundin viihtyisä kesägrilli ja -terassi upeine järvimaisemineen. Sinne on helppo poiketa vaikkapa Tuusulanjärven ympäri pyöräillessä.

 

Hotelli Gustavelundin historiaa 

Tilan ensimmäinen omistaja on mainittu jo 1500-luvulla. Paikkaa asuttivat sittemmin kuuluisat sotilassuvut ja se on toiminut muun muassa ratsutilana. Hotellitoimintaa Gustavelundissa on ollut jo 30-luvulla, jolloin Gustavelund oli helsinkiläisten suosittu retkikohde tenniskenttineen. Vanhasta kartanosta on jäljellä huvimaja, joka sijaitsee Tuusulanjärven rannalla nykyisen hotellirakennuksen takana. Lue lisää paikan tarinaa hotellin sivustolta

 

 Kartta

 

 

 

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.