Villa Tammikko

Osoite: Maisalantie 237
Puhelin: 050 355 8492, 050 366 7464
Sähköposti: villatammikko@gmail.com
Sivusto: www.villatammikko.fi

Majoitus

Villa Tammikko

Villa Tammikko on viihtyisä juhla- ja lomanviettopaikka keskellä Tuusulan Ruotsinkylän maalaismaisemaa. Kaunis päärakennus valmistui vuonna 1924 Metsäntutkimuslaitoksen virkataloksi, jonka isäntäväki on majoittanut professoreita, ministereitä ja ulkomaalaisia vieraita.

Villa Tammikkoon kuuluu 190-neliöinen päärakennus, erillinen saunarakennus ulkoporealtaineen, kaksikerroksinen aitta, maakellari, ulkorakennus sekä upea pihapiiri puutarhoineen ja terasseineen. Nykyaikainen keittiö ja tilavat salit riittävät 40 juhlijalle.
Romanttisissa huoneissa on tilaa 14 yöpyjälle. Saunatupa ja kesäisin piha-aitta antavat lisää vuodepaikkoja.

Tammikossa aistii Suomi-Filmin tunnelmaa. Suojeltu puutarhamiljöö on lähes hehtaarin laajuinen, ja sitä ympäröi Metsähallituksen 500 hehtaarin tutkimusmetsä polkureitteineen ja eksoottisine puulajeineen, mikä tarjoaa upeat mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun ja aktiivisen lomanviettoon.

Tule ja nauti sukujuhlista, virkistyspäivistä ja rentouttavasta lomailusta. Polkupyörät, pihapelit ja lumikengät sisältyvät hintaan.

VerkkokauppaanLue blogi: RUOTSINKYLÄN KERTOMAA - VIEHÄTTÄVÄ VILLA TAMMIKKO

Villa Tammikon historiaa

Villa Tammikolla on pitkät perinteet vieraiden palvelemisessa. Kaunis päätalo rakennettiin vuonna 1924 Metsäntutkimuslaitoksen virkataloksi, jossa vieraili metsäntutkijoita ja ulkomaalaisia vieraita lähes vuosisadan ajan. Sen suojissa ovat yöpyneet niin professorit kuin ministeritkin. Villa Tammikko sijaitsee Ruotsinkylässä, joka edustaa vaurasta ja elävää maalaismaisemaa parhaimmillaan. Museoviraston suojelema kylämiljöö seurailee Tuusulanjoen jokilaaksoa. Monet tiloista ovat peräisin 1600-luvulta.