STEP-koulutuksen majoitus

Osoite: Järvenpääntie 640, Järvenpää
Puhelin: 040 4877499 sekä 040 3518451
Sähköposti: myynti@step.fi

Sivusto www.step.fi

Majoitus

STEP-koulutuksen majoitus

Tuusulanjärven rannalla ja Ainolan naapurissa sijaitsevalla STEP-koulutuksen kampuksella on monenlaisia majoitustiloja kurssi- ja kokouspalveluita käyttäville. Majoitustilojen yhteydessä on pienkeittiöin varustetut oleskelutilat. Majoitustilat ovat opistotasoisia huoneita (14 kahden hengen huonetta ja 54 yhden hengen huonetta), joissa on huonekohtainen wc ja suihku.

Kesäisin  majoituskäyttöön vapautuu lisäksi opiskelija-asuntolan 100 vuodepaikkaa sekä kuusi paikkaa matkailuajoneuvoille.

STEP-koulutus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 2 km Järvenpään keskustasta ja 1,3 km Ainolan rautatieasemalta. Helsinkiin on matkaa 36 km ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle on matkaa 23 km.

Opiston puistomainen kampusalue johdattaa kävijän paikallishistorian ääreen. Otto Hjelt, jonka suvun omistuksessa alue oli 1860–1920, ja joka oli kiinnostunut luonnontieteistä, on istuttanut alueelle monipuolisen puiston. Alueella vierailevat pääsevät erityisesti kevät- ja kesäaikaan nauttimaan erilaisista puutarhaistutuksista, omenatarhasta ja Tuusulanjärven rantapoluista.

Kampusalueella toimii STEP-koulutuksen lisäksi Kirkkopalvelut ry, STEP-päiväkoti, Kirkon tutkimus ja koulutus sekä vammaispalveluja tuottava Eteva kuntayhtymä.

Ruokapalvelut STEP-koulutuksessa järjestetään Ravintola Yolandassa, joka on avoinna maanantaista perjantaihin sekä viikonloppuisin tilausravintolana.