Hotelli Krapi

Osoite: Rantatie 2, Tuusula
Puhelin: 09 274 841
Sähköposti: myynti@krapi.fi
Sivusto: www.krapi.fi

Majoitus

Hotelli Krapi

Hotelli Krapi toimii 100 vuotta vanhassa tiilinavetassa. Hotelli on keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Ilmapiiriltään maanläheisen rauhallisessa hotellissa on kaksi lämminsävyistä Superior huonetta, 4 Comfort huonetta ja 20 standard huonetta, vuodepaikkoja hotellissa on yhteensä 54.

Huonehintaan sisältyy aina runsas suomalainen aamiaispöytä. Pöytä sisältää mm. oman palvaamon lihaleikkeleitä, Krapilla itse tehtyjä luomuleipiä ja hilloja, yön yli haudutettua uuniohrapuuroa ja paljon muuta.

Hotelli Krapin huoneita on uudistettu vuoden 2017 alussa. 2017 Tuusulan ensimmäinen hotelli juhlii myös 30:ttä toimintavuottaan. Suomi 100 vuotta juhlavuosi näkyy hotellissa mm. Suomi-aiheisessa minibaarissa ja huoneiden vieraskirjoissa, joista voi lukea tarinoita Suomesta – ja jakaa oman tarinasi!

Huoneiden lisäksi hotellissa on aulabaari, kaksi saunaa ja kokouskabinetti.

IRTI ARJESTA KRAPILLA

Hotelli Krapi sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen.

Krapin pihassa on Krapin vanha piha-aitta, joka on saanut uudet perustukset, julkisivun ja eristeet.

Sisällä tunnelmallinen hirsiaitta elää uutta elämää kahdessa kerroksessa.
Talon väki ja vieraat ovat nukkuneet kesäisin piha-aitassa jo 1900-luvun alusta lähtien.

Hotelli Krapi tarjoaa levähdyspaikan niin pienille kuin isoillekin seurueille.

Aina ei tarvitse lentää maailman ääriin päästäkseen matkalle, elämyksiä löytyy myös läheltä kotia. Pienet lomat tuovat iloa arjen keskelle ja kutsuvat rauhoittumaan, kokemaan, harrastamaan ja nauttimaan läheisten ihmisten lämpimästä seurasta hyvää ruokaa unohtamatta.

Krapin tarinaa

Krapi, joka on yksi Tuusulan kirkonkylän seitsemästä perintötalosta, mainittiin ensimmäisen kerran jo 1600-luvulla alueen kartoissa. 1800-luvulla taloa isännöi Henrik Krapi, jonka poika Karl August Michelsson Krapi siirsi talousrakennuksen aittoineen nykyiselle paikalleen ja rakennutti uuden päärakennuksen. Tila on ollut yli 100 vuotta nykyisen omistajan Holman suvun omistuksessa. Matkailu- ja ravintolapalvelut aloitettiin 70 luvulla ja karjatilan viimeiset lehmät lähtivät Krapilta vuonna 1984. Entiseen tiilinavettaan rakennettiin hotelli, jonka lisäksi pihapiirin puistossa on nykyisin ravintola Krapihovi, palvaamo, aitta, Alitupa, viinikellari ja Ravintola Mankeli kesäterasseineen. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna. Lue lisää hotellin historiasta.