Hotelli Gustavelund

Majoitus

Hotelli Gustavelund

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

Rauhallisia huoneita on 97 kappaletta 1-4 henkilölle. Majoitustilat riittävät 170 vieraalle. Hotellihuoneiden lisäksi Gustavelund Apartments tarjoaa kodinomaista hotelliasumista yksiöissä ja suuremmissa huoneistoissa.

Hotelli Gustavelundissa on allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneista lisämaksusta.

Majoituksen hintaan sisältyy runsas mannermainen aamiainen, aamusauna porealtaineen sekä kuntoiluhuoneen käyttö. Asiakkaille on tarjolla tallelokeroita, säilytyslokeroita sekä matkatavarasäilytys. Gustavelundissa on myös allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat lisämaksusta tervetulleita osaan huoneista. Hotellissa on erillisestä maksusta saatavilla pinnasänkyjä ja lisävuoteita.

Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä ja muita vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja välineitä Vieraiden käytettävissä on silityshuone ja pesulapalveluita, sekä tietokone ja tulostin. Pysäköinti on maksutonta.

Verkkokauppaan

Huoneet

Kaikki 84 standard-tason huoneet ovat saaneet täysin uuden ilmeen. Sisutustekstiilit on uusittu ihastuttavilla ”Nukkumatin” sinisillä ja ”Kontiaisen” maan- ja vedenläheisillä sävyillä. Canvas-taulut seinillä kertovat alueen historiasta. Tervetuloa viihtymään!

Aamiainen

Hotellin ravintolassa on päivittäin tarjolla runsas ja herkullinen aamiaisbuffet. Ma-pe klo 6.30-9.30 ja la-su klo 8.00-10.00.

Saunatilat

Hotellin päärakennuksessa on kaksi tilavaa saunaa, suihkutilat, porealtaat sekä viihtyisät pukeutumis- ja oleskelutilat. Huonehintaan sisältyy aamusauna poreammeilla. Kyöstinranta on järven rannassa sijaitseva erillinen rantarakennus, jonka voi varata illanistujais-, juhla- ja kokouspaikaksi.

Hotelli Gustavelundin näyttelytilat

Hotellin pääaulassa voit tutustua ajankohtaisiin taidenäyttelyihin tai hotellin omista teoksista koottuun vakionäyttelyyn sekä taide- ja design-polkuun. Näyttelyiden aukioloajat ovat samat kuin hotellilla. Gustavelund tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden järjestää näyttelyitä, lisätietoja Antti tai Pia Ropponen puh. 09 273 751.