Pajula

Osoite: Kiteentie 16, Järvenpää
Puhelin: 040 355 3566
Sähköposti: info@bbpajula.fi
Sivusto: www.bbpajula.fi

Majoitus

Pajula

Pajula tarjoaa asiakkailleen monipuolista aamiaismajoitusta.

Pajulan majatalo on vanha idyllinen rintamamiestalo, joka tarjoaa kotoisat puitteet lyhyeen tai pidempiaikaiseenkin majoitukseen. Majatalo tarjoaa neljä vuokrattavaa makuuhuonetta Villiviini, Ukkolaukka, Laventeli sekä Keijunmekko. Pajula Majatalossa majoittuu enintään 13 henkilöä ja talo on myös mahdollista vuokrata kokonaan omaan käyttöön. Talossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Pajula tarjoaa majoituksen lisäksi asiakkaille myös elämyspalveluita. Tästä enemmän tietoa Pajulan nettisivuilla.

Pajulan majatalon isäntäpariskunta asuu viereisessä talossa ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi majoittumaan, sekä auttaa mielellään majoittumisen aikana. Pajula tarjoaa majoitusta matkailijoille, opiskelijoille ja kausityöntekijöille, jotka arvostavat kodinomaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Vierailusi aikana valmistat kotoisasti ruokaa yhteiskeittiössä ja peset pyykkiä. Puusaunakin lämpiää kädenkäänteessä – olet kuin kotonasi. Pajula sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä aivan Haarajoen juna-aseman kupeessa.

Pajulassa majoittuessa on mahdollista tilata runsas räätälöity luomuaamiainen.

Nettisivulle

Majoituspalveluita suurella sydämellä

Mahdollisuus vuokrata myös koko talo vain omaan käyttöön. Talossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Pajulalassa voi itse tehdä ruokaa keittiössä oman aikataulun mukaan, kesällä grillausmahdollisuus kaasugrillillä terassilla. B&B Pajulassa on itsepalveluna koko majoittumisen ajan saatavilla maksutonta luomukahvia ja yrttiteetä. Lisäpalveluna tilattavissa räätälöity luomuaamiainen.

Majoittumisen yhteydessä ilmainen autopaikoitus isollekin ajoneuvolle sekä ulkomaanmatkan yhteydessä ilmainen paikoitus yhden viikon ajan. Lisäpalveluna lisäksi mm. lentokenttäkuljetus sekä puusauna ja pyykinpesumahdollisuus. Pajula Majatalossa on polkupyörän käyttömahdollisuus, saatavuuden mukaan.