Villa Tammikko

Osoite: Maisalantie 237, Tuusula
Puhelin:
050 355 8492, 050 366 7464
Sähköposti: villatammikko@gmail.com
Sivusto: www.villatammikko.fi

Kokoukset ja ryhmämatkat

Juhla- ja lomahuvila Villa Tammikko

Villa Tammikko on tilava ja kodikas loma- ja juhlahuvila isommallekin porukalle. Täällä on helppo viettää lomaa, juhlia perhejuhlia tai viettää rentoa viikonloppua ystäväporukalla. Talossa on kolme makuuhuonetta, sali ja ruokailutila, avokeittiö saarekkeineen, apukeittiö, TV-huone ja kylpyhuone sekä kaksi WC:tä. Majoittumaan mahtuu 12 henkilöä, kesällä reilusti enemmän, kun aitat ovat käytössä.

Tonttia ympäröi Metsähallituksen 500 hehtaarin virkistysmetsä eksoottisine puulajiviljelmineen, mikä tarjoaa upeat mahdollisuudet monipuoliseen ulkoiluun ja aktiivisen lomanviettoon. Alueelta on tehty suunnistuskartta, ja viitoitettu maastopyöräreitti on suunnitteilla.

Maisalantien eteläpuolella kutsuu Paratiisimäen polkuverkosto nuotiopaikkoineen ja Metsäntutkimus-laitoksen arboretum, joka tutustuttaa kymmeniin eri puulajeihin.
Reippailun päätteeksi maistuu löyly kahdeksan hengen puulämmitteisessä saunassa ja kylpy ulkoporealtaassa.

Villa Tammikko sijaitsee Ruotsinkylässä, joka edustaa vaurasta ja elävää maalaismaisemaa parhaimmillaan. Museoviraston suojelema kylämiljöö seurailee Tuusulanjoen jokilaaksoa. Monet tiloista ovat peräisin 1600-luvulta. Ruotsinkylästä on noin 8 km matkaa Tuusulan Rantatielle.

Villa Tammikon historia

Villa Tammikolla on pitkät perinteet vieraiden palvelemisessa. Kaunis päätalo rakennettiin vuonna 1924 Metsäntutkimuslaitoksen virkataloksi, jossa vieraili metsäntutkijoita ja ulkomaalaisia vieraita lähes vuosisadan ajan. Sen suojissa ovat yöpyneet niin professorit kuin ministeritkin. Villa Tammikko sijaitsee Ruotsinkylässä, joka edustaa vaurasta ja elävää maalaismaisemaa parhaimmillaan. Museoviraston suojelema kylämiljöö seurailee Tuusulanjoen jokilaaksoa. Monet tiloista ovat peräisin 1600-luvulta.