Krapi

Osoite: Rantatie 2, Tuusula
Puhelin: 09 274 841
Sähköposti: myynti@krapi.fi
Sivusto: www.krapi.fi, https://kohtaamisia.krapi.fi/ 

Kokoukset ja ryhmämatkat

Krapi

Krapilla on yhteensä 15 kokoustilaa Krapin ja Onnelan alueilla 2 – 250 hengen seurueille. Kaikki tilat ovat yksityisiä, väljiä sekä oman tyylinsä ja luonteensa omaavia. Kokoustilat muovaantuvat helposti myös viehättäviksi juhlatiloiksi.  Kokoontumistilojen monipuolisuus antaa mahdollisuuden tilan valintaan tarpeen mukaan. On sitten kysymyksessä aivoriihi, koulutus, luento tai tärkeä kokous, Krapin paletista löytyy tarpeeseen suunniteltu ratkaisu.

Kokousvarusteina kaikissa tiloissa datatykki / kokousnäyttö, kiinteä tai kannettava äänentoisto, fläppi- tai valkotaulu, tussit, muistiinpanovälineet,  perinteiset toimistotarvikkeet sekä WiFi. Krapin Pajalla lisäksi mm. muunneltava äänentoisto, valaistus ja esiintymislava. Videotykeissä on valmius VGA ja HDMI -liittimiin.

Krapilta järjestyvät myös muut liittimet sekä etukäteen varattaessa konferenssikaiutin videopuheluihin ja onlinekokouksiin.

Katso myös Pajan Striimauspalvelut

Ravintolapalvelut ryhmille

Krapin herkullinen tarina elää keittiössä. Se syntyy vuodenaikojen kiertokulusta, puhtaista suomalaisista raaka-aineista ja talon historiasta. Hyvään ruokaa laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän. Näin on Krapilla tehty aina, ruokapöytään on istuuduttu enemmän kuin syömään.

Pihapiirissä on Ravintola Krapihovi, oma Palvaamo, Viinikellari, Ravintola Mankeli & kesäterassi, Hotelli vanhassa navetassa, Krapin Paja ja muut kokoustilat. Onnelan alueelta löytyy rauhallista majoitusta jopa 90 hengelle sekä erilaisia tiloja niin arkeen kuin juhlaan. Tuusulanjärven rannalla lämpiää kolme erilaista rantasaunaa ja aito savusauna.

Luo oma tilaisuutesi tai inspiroidu kohtaamisia.krapi – tärkeisiin hetkiin ja huviretkiin:
https://kohtaamisia.krapi.fi/

Krapin tarinaa

Krapi, joka on yksi Tuusulan kirkonkylän seitsemästä perintötalosta, mainittiin ensimmäisen kerran jo 1600-luvulla alueen kartoissa. 1800-luvulla taloa isännöi Henrik Krapi, jonka poika Karl August Michelsson Krapi siirsi talousrakennuksen aittoineen nykyiselle paikalleen ja rakennutti uuden päärakennuksen.

Tila on ollut yli 100 vuotta nykyisen omistajan Holman suvun omistuksessa. Matkailu- ja ravintolapalvelut aloitettiin 70 luvulla ja karjatilan viimeiset lehmät lähtivät Krapilta vuonna 1984.

Entiseen tiilinavettaan rakennettiin hotelli, jonka lisäksi pihapiirin puistossa on nykyisin ravintola Krapihovi, palvaamo, aitta, Alitupa, viinikellari ja Ravintola Mankeli kesäterasseineen. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna.

1.1.2020 Krapi ja Onnela yhdistyivät ja muodostivat täysin uudenlaisen kokonaisuuden Tuusulanjärven rannalle.

Lue lisää historiasta hotellin omalta sivustolta.

Katso Krapin video.