Krapi

Osoite: Rantatie 2, Tuusula
Puhelin: 09 274 841
Sähköposti: myynti@krapi.fi
Sivusto: www.krapi.fi

Kokoukset ja ryhmämatkat

Krapi

Krapilla on kuusi erilaista kokoontumistilaa & monta viehättävää juhlatilaa 2 – 250 hengen seurueille.

Kokoontumistilojen monipuolisuus antaa mahdollisuuden tilan valintaan tarpeen mukaan. On sitten kysymyksessä aivoriihi, koulutus, luento tai tärkeä kokous, Krapin paletista löytyy tarpeeseen suunniteltu ratkaisu.

Tutustu Krapin Juhlatiloihin & tarjoiluihin sivustolta.

Ravintolapalvelut ryhmille

Krapin herkullinen tarina elää keittiössä. Se syntyy vuodenaikojen kiertokulusta, puhtaista suomalaisista raaka-aineista ja talon historiasta. Hyvään ruokaa laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän.
Pihapiirin puistossa on Ravintola Krapihovi, Palvaamo, Aitta, Alitupa, Viinikellari, Ravintola Mankeli & kesäterassi, Hotelli vanhassa navetassa, Krapin Paja & Escape Room. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna.

Krapi on aito suomalainen kattaus… käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa tunnelmallisessa miljöössä. Koko soppa maustettuna alueen rikkaalla historialla sekä elävällä kulttuurilla. Pöytään katetaan herkkua, huolenpitoa ja välittämistä, jokaiseen makuun koko sydän. Näin on Krapilla tehty aina, ruokapöytään on istuuduttu enemmän kuin syömään.

Krapin tarinaa

Krapi, joka on yksi Tuusulan kirkonkylän seitsemästä perintötalosta, mainittiin ensimmäisen kerran jo 1600-luvulla alueen kartoissa. 1800-luvulla taloa isännöi Henrik Krapi, jonka poika Karl August Michelsson Krapi siirsi talousrakennuksen aittoineen nykyiselle paikalleen ja rakennutti uuden päärakennuksen. Tila on ollut yli 100 vuotta nykyisen omistajan Holman suvun omistuksessa. Matkailu- ja ravintolapalvelut aloitettiin 70 luvulla ja karjatilan viimeiset lehmät lähtivät Krapilta vuonna 1984. Entiseen tiilinavettaan rakennettiin hotelli, jonka lisäksi pihapiirin puistossa on nykyisin ravintola Krapihovi, palvaamo, aitta, Alitupa, viinikellari ja Ravintola Mankeli kesäterasseineen. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna. Lue lisää historiasta hotellin omalta sivustolta.