Suviranta

Suviranta

Osoite: Suvirannankatu, Järvenpää

Puhelin: 040 315 3881

Sähköposti: suviranta@jarvenpaa.fi

Sivusto: www.jarvenpaa.fi

 

Eero ja Saimi Järnefeltin taiteilijakoti

Suviranta aukeaa jälleen toukokuussa 2020 ennakkovarauksesta ryhmille tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 11-15 välisenä aikana. Kohteeseen ei voi tutustua ilman opasta. Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 11.

Opastettu kierros järjestetään talon sisätiloissa, ensimmäisessä kerroksessa sekä sään salliessa puutarhassa. Kierroksella kerrotaan talon asukkaista Eero ja Saimi Järnefeltistä sekä esitellään ateljeekodin taidetta ja esineistöä.

yleisöopastukset

Suvirantaan järjestetään touko-syyskuussa yleisöopastus sunnuntaisin klo 11 (suomeksi). Heinäkuussa opastuksia on lisäksi tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 12.30. Elokuussa opastus englanniksi joka torstai klo 14.

Kierrokselle varataan etukäteen paikka ensisijaisesti sähköpostitse. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikalle voi tulla myös ilman ennakkovarausta, mutta tällöin mahtumista opastukselle mukaan ei voida taata.

Huom! Muista peruuttaa paikkasi esteen sattuessa välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse, jotta mahdolliset jonossa olijat pääsevät mukaan. Hinta 8 € / henkilö. Maksun voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille, sisätiloissa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset: suviranta(at)jarvenpaa.fi, 040 315 3881
Opastukset ryhmille

lue blogi

Rantapallo.fi/Himomatkustaja/JÄRNEFELTIEN KODIKAS SUVIRANTA

kuvagalleria

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.