Ravintola Kerho

Kokoukset ja ryhmämatkat

Ravintola Kerho

JUHLI TAI KOKOUSTA KERHON TYYLILLÄ

Kerhossa voimme järjestää upeat juhlat jopa sadalle vieraalle. Kaunis rakennus tarjoaa toimivan miljöön ja kokenut henkilökunta luo tilaisuuden luonteeseen sopivan tunnelman.

Tarjoilut voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti Kerhon tyylillä ja osaamisella.

Viime aikoina Kerholla on järjestetty muun muassa häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä, muistotilaisuuksia, sukujuhlia, strategia- ja virkistyspäiviä.

Kerho on alunperin rakennettu perheellisten upseerien asunnoksi vuonna 1907 ja 1970-luvun alussa rakennuksesta tehtiin upseerikerho. Näiden seinien sisällä on aina osattu palvella ihmisiä, joilla on odotuksia ja makua. Rakennuksella on monta hauskaa tarinaa, jotka inspiroivat ja kannustavat kerholaisia pitämään Kerhon henkeä yllä.

TILAISUUTEESI SOPIVIA TILOJA

Juhlalle perhepiirissä tai tiimin kokoukselle sopivia tiloja ovat mm. Bistron puoli ja Kabinetti Eino. Molempiin mahtuu reilu kymmenen henkeä joko pöytien ääreen tai rennosti cocktailtyyliin.

Koko suvun tai firman merkkipäivälle on monta hyvää vaihtoehtoa seurueen koon ja tilaisuuden luonteen mukaan. Alakertaan sopii 30-80 henkeä istumaan ja yläkertaan 40-118.

Jos vieraita on enemmän, voit varata myös koko talon ja käyttää tiloja tarpeesi mukaan.

Lue lisää täältä

Lisätiedot ja yhteydenotto:
Ravintola Kerho
Tykkitie 1, 04300 Tuusula
010 231 2750
info@kerho.fi