Gustavelund

Osoite: Kirkkotie 36, Tuusula
Puhelin:
09 273 7555 / myynti
Sähköposti: sales@gustavelund.fi
Sivusto: www.gustavelund.fi

Kokoukset ja ryhmämatkat

Hotelli Gustavelund

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

Gustavelund kokoushotellina tarjoaa erinomaiset puitteet niin kokouksiin kuin räätälöityihin yritystapahtumiin. Kokousvieraiden käytössä on 150-paikkainen auditorio ja 11 muuta nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettua kokoustilaa sekä ryhmätyö- ja näyttelytiloja. Käytössäsi on yli 20 erilaista kokoontumistilaa.

Auditoriomme ja kokoushuoneemme ovat valoisia sekä avaria ja niissä kaikissa on tilakohtainen ilmastointi. Ryhmätyötilat, kabinetit ja takkahuoneet täydentävät tilavalikoimaamme. Majoitustilamme riittävät 150 vieraalle.

Vanha, kaunis puistomiljöö järven rannalla sekä Tuusulan Rantatien kulttuurikohteet tuovat oman virkistävän lisänsä kokouspäivään. Tarjoamme monta erilaista tapaa tutustua opastetusti ympäristön kulttuuririkkauteen ja samalla nauttia kauniista luonnosta; kirkkoveneellä, pyörällä, patikoiden tai lumikengillä.

Retken jälkeen voit nauttia saunan pehmeistä löylyistä ja takkatulen loimusta sekä keittiömme paljon kiitosta saaneista antimista.

Tuusulanjärvi -sali

Upouusi, uljas Tuusulanjärvi -sali luo upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille: kokoukset, näyttelyt, messut, esitykset, juhlat, tapahtumat.

Tuusulanjärvi -salissa käytössänne on edistykselliset ääni-, kuva- ja valojärjestelmät. Tilasta on idylliset näkymät Tuusulanjärvelle ja puistoon. Valoisaan ja avaraan saliin mahtuu jopa 250 henkilöä.

Elämä on juhlia täynnä!

Kun järjestät juhlasi Gustavelundissa, ei tila lopu kesken ja pääset itsekin helpommalla.

Juhlamenusta vastaa paljon kiitosta saanut Gustavelundin keittiö ja sopivan kokoinen juhlatila löytyy niin pienille kuin suurillekin suvuille.

Olipa kyse ristiäisistä, rippijuhlista, ylioppilasjuhlista, karonkasta, syntymäpäivistä, kihlajaisista, häistä, muistotilaisuuksista tai sukukokouksista, rakennamme juhlastasi juuri sellaisen kuin haluat. Romanttisen, arvokkaan, epävirallisen, leikkimielisen, perinteisen tai vaikka perinteistä poikkeavan. Kesällä juhlaa voi viettää katetulla ulkoterassilla sekä upeassa vanhassa puistossa ja nauttia aterian suoraan grillistä.