Ravintola Sesonki

Ravintola Sesonki

Osoite: Helsingintie 41, Järvenpää

Puhelin: 050 454 2715

Sähköposti: info@ravintolasesonki.fi

Sivusto: www.ravintolasesonki.fi

 

Gastro Bar Sesonki on Järvenpäässä sijaitseva viihtyisä, sesongeille omistautunut ravintola, jonka filosofia rakentuu ystävällisen palvelun, erinomaisen ruoan ja tarkoin valittujen viinien ja pienpanimo-oluiden kokonaisuudesta.

Sesonki tarjoaa käsintehtyä, kaunista ja maukasta ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista – kohtuuhinnalla. Sesongin ruokafilosofia on saanut innostuksensa Keski-Euroopan runsailta toreilta. Nimensä mukaisesti kausiajattelua syleilevä ravintola sijaitsee herkkutiskien välittömässä läheisyydessä, joista raaka-aineet haetaan päivittäin tuoreina.

Arkisin nautitaan lounaasta, jolloin tarjolla on päivittäin vaihtuva lounasmenu. Iltaisin valittavana on à la carte-listan lisäksi viiden ruokalajin maistelumenu, jossa on taidonnäytteitä Matti Jämsénin ja keittiömestari Lasse Lindströmin fiiliksen ja kaupan ruokatorilta saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.

Sesongin sunnuntait pyhitetään kiireettömälle viikoittain vaihtuvalle brunssille ja pöytiin kannetaan jaettavia alkuruokia seurueen kesken nautittavaksi. Pääruuat tarjoillaan lautasannoksina ja jälkiruuat seisovasta pöydästä. Ruuan kera saatavilla on valikoima persoonallisia viinejä sekä kotimaisia pienpanimo-oluita.

Ravintolassa on 55 asiakaspaikkaa sekä Loungessa 16 asiakaspaikkaa. Lounge on erinomainen rauhallinen tila esim. kokouksille tai yksityiselle illanvietolle. Tarjoilut räätälöidään aina vieraan toiveiden mukaisesti.

Kysy lisää info@ravintolasesonki.fi tai soittamalla ravintolaan puh. 050 454 2715

aukioloajat

Katso Sesongin aukioloajat täältä www.sesonki.fi/info

Kuvagalleria

Lue blogi

Himomatkaajan turinoita: Suomen ensimmäinen crocerant - Ravintola Sesonki

 Kartta

 

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.