Majatalo Onnela

Majatalo Onnela

Osoite: Rantatie 34, Tuusula Katso kohde kartalta

Puhelin: 09 258 821

Sähköposti: myynti@onnela.com

Sivusto: www.onnela.com

 

Majatalo Onnela palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden. Onnela sijaitsee Tuusulanjärven rannalla vain 15 min ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja 33 km Helsingin keskustasta.

Ravintolan henkilökunta loihtii herkut juhlaan tai kokoukseen. Tarjoilutiloissa on anniskeluoikeudet, samoin kahvilassa ja sen yhteydessä olevalla terassilla. Onnelan ohjelmapalvelut tarjoavat elämyksiä niin vauhdista kuin kulttuuristakin kiinnostuneille.

Onnelan värikäs historia

Runoilija Eino Leino kuului Onnelan kanta-asiakkaisiin. Elämänsä loppuvaiheessa 1920-luvulla, Leino asui pitkiä aikoja Rantatien täyshoitoloissa, joissa viihtyivät myös mm. Uuno Kailas, Unto Karri ja Einari Vuorela. Eino Leinon lempihuone on Onnelan alkuperäisessä huvilarakennuksessa edelleen muistohuoneena. Lue lisää Onnelan värikkäästä historiasta hotellin omalta sivustolta.

 

onnela - suurille ajatuksille

Onnelan superior huoneMajoitustiloja moneen makuun

Onnelassa on kaksi erillistä majoitusrakennusta, Tammisto ja Viertola, joissa sijaitseva hotellihuoneet. Lisäksi majoitusvaihto-       ehtoina ovat Männistön ja Elvilän mökit. 

Tuusulanjärvi rantasauna OnnelassaSaunamaailma

Saunavuoro Tammiston saunassa kuuluu aina huonehintaan. Mutta mitäpä jos vuokraisit vierailusi aikana rantasaunan käyttöösi? Muhevat löylyt komeissa järvimaisemissa ja pulahdus Tuusulanjärvessä onnistuvat kolmessa eri saunarakennuksessa järven rannalla. Onnelan erikoisuus on pieni puulämmitteinen Jannen sauna, jonka lauteilta voi ihailla Tuusulanjärven laineita ja Sarvikallion jyrkänteitä.

Tuusulan rantatieElämyksiä eri vuodenaikoina

Onnela sijaitsee aivan kulttuurihistoriallisesti merkittävän Tuusulan rantatien kupeessa. Täältä majoittujan on helppo ottaa polkupyörä alle ja lähteä tutustumaan Rantatien nähtävyyksiin. Talvella - sääolosuhteista riippuen - on helppo lähteä järvenjäälle vaikkapa kävellen tai suksilla.

 

katso video

Kartta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.