Härmän Rati

Härmän Rati

Osoite: Vähäjärvenkatu 1a, Järvenpää  Katso kohde kartalta

Puhelin: 045 106 4964, 050 587 4541

Sähköposti: info@harmanrati.fi

Sivusto: www.harmanrati.fi 

 

Härmän Rati tarjoaa ravintola- ja juhlapalveluja Järvenpään Vanhankylässä. Arkipäivisin lounasta tarjotaan klo 10.30–15.00 sekä kesäaikana ja tilauksesta sesongin mukaisia konstailemattomia á la carte -annoksia.

Ruoat valmistetaan alusta loppuun käsityönä, tuoreutta ja aitoja makuja kunnioittaen. Kaikista raaka-aineista luomun osuus on yli 80 % ja tavoitteena on 100 % luomuravintola.

Härman Rati

Lähes 100-vuotiaat hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilat ovat täysin esteettömiä. Pääsalin illallistilaisuudet noutopöydästä järjestyvät noin 80 henkilölle ja istuvat illalliset pöytiintarjoilulla noin 40 hengelle. Juhlatilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan joustavasti asiakkaan toiveet huomioonottaen. Härmän Ratilla on A-oikeudet.

Talon historiaa

Härmän Ratin päärakennus on siirretty Järvenpäähän Alahärmän Ojalan kylästä. 1920-luvulla rakennetun Ojalan kansakoulun hirsirakennuksen on suunnitellut kurikkalainen rakennusmestari Rekola. Koulutoiminnan loputtua 1966 rakennuksessa on toiminut mm. nahoittamo. Nyt kurikkalaiset isännät Janne ja Juha käskevät kaikki kylään. Tervetuloa!

 

 blogikirjoituksia kohteesta

Härman RatiLuomu SM 2017 voittaja

 
 
 
 

 Kartta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.