Pakohuone - ExitCenter

Osoite: Mannilantie 41, Järvenpää
Puhelin:
050 410 1860
Sähköposti: info@exitcenter.fi
Sivusto: www.exitcenter.fi

Näe ja koe

Pakohuone - ExitCenter

OLETKO VALMIS OTTAMAAN HAASTEEN VASTAAN?

ExitCenter on jännittävä, tosielämän pakohuonepeli Järvenpään keskustassa. Ajanvieton uusi trendi tarjoaa kiehtovia haasteita mitä erilaisimmissa ympäristöissä ja maailmoissa. Pakohuoneet ovat erinomainen ja hauska ajanviete perheille, ystäville, pareille ja ryhmille. Ota haaste vastaan ja vietä unohtumattomia hetkiä pakohuoneiden parissa!

NYT MYÖS ULKOILMAPELI PARONITTAREN PERINTÖ VANHANKYLÄNNIEMESSÄ!

Varaa pakohuone tai ulkoilmapeli tästä.

Uutuus: elämyspeli puistossa Paronittaren Perintö

VANHANKYLÄN PARONITAR MÄÄRÄSI PERINTÖNSÄ JAETTAVAKSI KILPAILULLA!

Omaisuus menee nokkelimmalle! Paronittaren Perintö on elämyspeli puistossa Järvenpään Vanhankylänniemessä. Kuljette noin 1,5 km pitkän reitin kartanon ympäristössä ja ratkaisette mysteerin. Peli kestää n. 60 minuuttia ja se pelataan kokonaan ulkotiloissa. Lue lisää!

Astuitte salakapakkaan kosto mielessä kyniäksenne isot kihot korttipelissä, mutta huomaatte koko paikan olevan täysin autio. Pian huomaatte peliluolan olevan tarkan valvonnan alla ja virkavalta on jo matkalla tekemään ratsiaa. Kaikki paikalta tavatut tulevat olemaan epäiltyjä suuren luokan rahanpesujutussa.

Selviättekö pakoon ennen ratsiaa? Pelissä on isot panokset!

Tuntematonta luolaa tutkiessanne huomaatte sen perällä jotain outoa. Kallion sisään jatkuu hämärä tunneli. Kiinnostuneina seuraatte tunnelia ja päädytte pimeään huoneeseen. Kun saatte valot päälle, huone tuntuu heräävän henkiin ja raskas ovi lukittuu yhtäkkiä takananne. Mikä tämä paikka on? Ja miten täältä pääsee ulos?

Pystyttekö selvittämään elävän huoneen salaisuudet ajoissa?

Viime vuosisadan alkupuolella Oxfordin yliopiston egyptologian laitoksen retkikunta matkustaa ylös Niiliä.

Vanhasta arkistosta on löydetty muistiinpanoja, joissa on tietoja kadonneen tutkijan toimista Egyptissä. Tutkijan jälkiä seuraamalla voimme mahdollisesti selvittää vielä tuntemattoman faaraon haudan salaisuuden.

Olette viimein saapuneet haudalle sisäänkäynnin ääreen. Tärkein tavoitteenne on selvittää, kuka on haudattu tähän tutkimattomaan, mystiseen kammioon. Tiedätte, että tämä olisi vuosisadan löytö! Nyt pitäisi vain löytää tie sisään hautaan.

On vuosi 1984 – Euroopassa vallitsee rauha. Yhden esikunnan sota ei kuitenkaan koskaan loppunut. Heidän radioyhteytensä suljettiin ja tehtävä unohdettiin. Esikunta ei saanut viestiä rauhan solmimisesta ja taistelujen päättymisestä, vaan jatkoi tehtävää.

Operaatiota suorittaneesta ryhmästä jäljellä on enää majuri, joka toimii edelleen rajan taakse jääneestä piilotukikohdastaan. Teidät on lähetetty muuttamaan majurin virheellinen koodi, jotta vetäytymisviesti voidaan lähettää. Tehtävä on vaarallinen ja majuri epäluuloinen tuntemattomia kohtaan.

Astuttuanne pakohuoneeseen teillä on vain 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta löytämällä vihjeet ja ratkaisemalla tehtävät. Apunanne on vain äly, looginen ajattelu ja luovuus. Adrenaliinintäyteiset pelit vaativat tehokasta yhteistyötä aivonystyröitä kutkuttavien tehtävien parissa, jos haluatte ratkaista huoneiden arvoitukset ajoissa.

Lue Usein Kysyttyjä Kysymyksiä pakohuonepeleistä!