Pakohuone - ExitCenter

Pakohuone - ExitCenter

Osoite: Mannilantie 41, Järvenpää, Katso kohde kartalta

Puhelin: 050 410 1860

Sähköposti: info@exitcenter.fi

Sivusto: www.exitcenter.fi

 

OLETKO VALMIS OTTAMAAN HAASTEEN VASTAAN?

ExitCenter on jännittävä, tosielämän pakohuonepeli Järvenpään keskustassa. Ajanvieton uusi trendi tarjoaa kiehtovia haasteita mitä erilaisimmissa ympäristöissä ja maailmoissa. Pakohuoneet ovat erinomainen ja hauska ajanviete perheille, ystäville, pareille ja ryhmille. Ota haaste vastaan ja vietä unohtumattomia hetkiä pakohuoneiden parissa!

NYT MYÖS ULKOILMAPELI PARONITTAREN PERINTÖ VANHANKYLÄNNIEMESSÄ!

Varaa pakohuone tai ulkoilmapeli tästä.

Astuttuanne pakohuoneeseen teillä on vain 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta löytämällä vihjeet ja ratkaisemalla tehtävät. Apunanne on vain äly, looginen ajattelu ja luovuus. Adrenaliinintäyteiset pelit vaativat tehokasta yhteistyötä aivonystyröitä kutkuttavien tehtävien parissa, jos haluatte ratkaista huoneiden arvoitukset ajoissa.

Lue Usein Kysyttyjä Kysymyksiä pakohuonepeleistä!

 

Uutuus: elämyspeli puistossa Paronittaren Perintö

VANHANKYLÄN PARONITAR MÄÄRÄSI PERINTÖNSÄ JAETTAVAKSI KILPAILULLA!

Omaisuus menee nokkelimmalle! Paronittaren Perintö on elämyspeli puistossa Järvenpään Vanhankylänniemessä. Kuljette noin 1,5 km pitkän reitin kartanon ympäristössä ja ratkaisette mysteerin. Peli kestää n. 60 minuuttia ja se pelataan kokonaan ulkotiloissa. Lue lisää!

Pakohuonepeli ulkona Järvenpää Vanhankylänniemi

 

muut pakohuoneet

Exit Center Järvenpää

High Stakes

PELASITTE JA HÄVISITTE. NYT PANOKSET OVAT KASVANEET LIIAN ISOIKSI.
Astuitte salakapakkaan kosto mielessä kyniäksenne isot kihot korttipelissä, mutta huomaatte koko paikan olevan täysin autio. Pian huomaatte peliluolan olevan tarkan valvonnan alla ja virkavalta on jo matkalla tekemään ratsiaa. Kaikki paikalta tavatut tulevat olemaan epäiltyjä suuren luokan rahanpesujutussa. Selviättekö pakoon ennen ratsiaa? Pelissä on isot panokset! Lue lisää!

Pakohuonepeli Järvenpää high stakes

Deep Lab

EI PAKOTIETÄ - EI ULOSPÄÄSYÄ. Tuntematonta luolaa tutkiessanne huomaatte sen perällä jotain outoa. Kallion sisään jatkuu hämärä tunneli. Kiinnostuneina seuraatte tunnelia ja päädytte pimeään huoneeseen. Kun saatte valot päälle, huone tuntuu heräävän henkiin ja raskas ovi lukittuu yhtäkkiä takananne. Mikä tämä paikka on? Ja miten täältä pääsee ulos? Pystyttekö selvittämään huoneen salaisuudet ajoissa? Tutustu täältä.

 

 

 Kartta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.