Mobiilisovellus Tuusulanjärven alueelle

Näe ja koe

Mobiilisovellus Tuusulanjärven alueelle

Tullessasi Tuusulanjärvelle käytössäsi on mobiilisovellus, jonka avulla voit tutustua alueemme nähtävyyksiin ja palveluihin. Voit kiertää vaikkapa koko Tuusulanjärven ympäri (n. 21 km) vaikkapa pyörällä, rullaluistellen tai kävellen, ja kuulla kulkiessasi mielenkiintoisia tarinoita reitin varrelta. Mobiilisovellus myös opastaa sinua pysymään reitillä, koska se tietää sijaintisi.

Et tarvitse siis erillistä karttaa,  mutta toki voit käyttää apunasi vaikkapa Tuusulanjärven Matkailukarttaa, jolle on merkitty pyöräreitti.

Palvelun avulla löydät myös kätevästi alueemme hotelleja, ravintoloita, kauppoja ja tietenkin nähtävyyksiä. Opastettu kierros kulkee koko Tuusulanjärven ympäri, mutta voit toki tutustua vain osaan reitistä kuten Tuusulan Rantatien nähtävyyksiin.

Lataa Nomadi puhelimeesi

Nomadi on älypuhelimeen asennettava sovellus, jonka avulla pääset tutustumaan Citynomadin palveluun luotuihin mobiilireitteihin. Citynomadin palvelua on myös mahdollista käyttää mobiililaitteen selaimen kautta, jolloin se toimii jatkuvan tietoliikenneyhteyden avulla.
Mobiilisovellus on saatavilla Android-, iOS- ja Windows 8 Phone -käyttäjille.
Löydät Nomadin omasta sovelluskaupastasi nimellä ”Nomadi” tai osoitteesta https://app.citynomadi.com/

CityNomadilla on kaksi reittiä Tuusulanjärvelle, katso ne täältä.