Lentävä Lapanen

Osoite: Emalikatu 2 B, Järvenpää
Puhelin:
050 434 2374
Sähköposti: info@lentavalapanen.fi
Sivusto: www.lentavalapanen.fi

Näe ja koe

Lentävä Lapanen

Lentävä Lapanen on lankojen Ihmemaa ja neulojan olohuone, missä voi hetkeksi hengähtää suunnittelemaan, ideoimaan ja neulomaan kahvikupin äärelle. Se on kohtaamispaikka kaikille neulomisesta tai käsitöistä kiinnostuneille. Neulominen, kuten kaikki käsillä tekeminen, tekee onnelliseksi, kehittää muistia ja auttaa rauhoittumaan. Ei ole myöskään kiellettyä kommentoida vieraisiin pöytiin.

Neulomisella on tutkitusti hyvää tekevä vaikutus, se mm. alentaa verenpainetta ja rauhoittaa. Onnistumisen elämykset ja ilo tuottavat hyvää mieltä.

Neulojille ja virkkaajille löytyy myös välineitä, nappeja ja ohjekirjoja sekä -lehtisiä selattavaksi ja ostettavaksi.

Lankoja puodista löytyy varmasti jokaiseen makuun. Valikoimasta löytyy niin perussukkalankaa kuin käsin-värjättyjä erikoislankojakin. Puikkoja löytyy bambuisia, hiilikuituisija, alumiinisia ja suuren suosion saavuttaneita puisia neliskulmaisia.

Tervetuloa Lentävään Lapaseen!

Lentävä Lapanen löytyy osoitteesta Emalikatu 2 B, Järvenpää upeasta Emalikukan kiinteistöstä. Junalla tultaessa matkaa neulekahvilaan on vain noin 500m. Samassa kiinteistössä toimii myös muun muassa Fida secondhand kirpputori.