Lentävä Lapanen

Lentävä Lapanen

Osoite: Postikatu 10, Järvenpää, näytä kartalla

Puhelin: 050 434 2374

Sähköposti: info@lentavalapanen.fi

Sivusto: www.lentavalapanen.fi

 

Lentävä Lapanen on lankojen Ihmemaa ja neulojan olohuone, missä voi hetkeksi hengähtää suunnittelemaan, ideoimaan ja neulomaan kahvikupin äärelle. Se on kohtaamispaikka kaikille neulomisesta tai käsitöistä kiinnostuneille. Neulominen, kuten kaikki käsillä tekeminen, tekee onnelliseksi, kehittää muistia ja auttaa rauhoittumaan. Ei ole myöskään kiellettyä kommentoida vieraisiin pöytiin.

Tervetuloa Lentävään Lapaseen!

Lentävä Lapanen löytyy osoitteesta Postikatu 10, Järvenpäässä. Junalla tultaessa matkaa on noin 300m. Laskeudut asemanmäeltä alas Mannilantielle ja jatkat siitä oikealle ohi Osuuspankin. Etsi silmiisi punaiset markiisit ja punaiset valomainokset niin löydät meidät helposti. Samassa kiinteistössä toimivat myös Apteekki ja ravintola Zapata.

 

neulominen lähtee lapasesta!

Lentävä Lapanen

Neulomisella on tutkitusti hyvää tekevä vaikutus, se mm. alentaa verenpainetta ja rauhoittaa. Onnistumisen elämykset ja ilo tuottavat hyvää mieltä.

Lentävä Lapanen

Neulojille ja virkkaajille löytyy myös välineitä, nappeja ja ohjekirjoja sekä -lehtisiä selattavaksi ja ostettavaksi.

Lentävä Lapanen

Lankoja puodista löytyy varmasti jokaiseen makuun. Valikoimasta löytyy niin perussukkalankaa kuin käsin-värjättyjä erikoislankojakin. Puikkoja löytyy bambuisia, hiilikuituisija, alumiinisia ja suuren suosion saavuttaneita puisia neliskulmaisia.

 

 Kartta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.