Ajankohtaista tietoa museokävijöille 2021

Näe ja koe

Tietoa museokävijöille

Päivitetty 2.8.2021

Ahola

Ennakkovaraus on poistunut taidemuseolta ja Aholasta eli niihin voi saapua ilman ennakkovarausta. Museokohteissa huolehditaan edelleen turvaväleistä, käsihygieniasta ja edellytetään maskin käyttöä.

Aholassa järjestetään yleisöopastus lauantaisin klo 11. Opastus kuuluu pääsylipun hintaan eikä sille tarvitse ilmoittautua. Jos tämä ajankohta ei sovi, voi varata oman opastuksen, joka maksaa 40 euroa / ryhmä.


Tarkista tilanne:
www.jarvenpaantaidemuseo.fi/ahola, puh. 040 315 2213 tai sähköpostilla ahola@jarvenpaa.fi.

Ainola

Ainolaan otetaan vastaan kymmenen vierailijaa kerrallaan ja vierailuaika on hyvä varata ennakkoon. Varatut vierailut alkavat tasatunnein ja kestävät 60 minuuttia. Varatut vierailut alkavat tasatunnein ja kestävät 60 minuuttia. Jos haluat viipyä museossa pidempään, varaa kaksi peräkkäistä aikaa. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen, voit joutua odottamaan vuoroasi.

Tulethan museoon vain terveenä ja huolehdi käsihygieniasta. Muista pitää vähintään 2 metrin väli muihin museovieraisiin ja henkilökuntaan.  Muista myös käyttää kasvomaskia tai visiiriä museovierailun ajan.


Varaukset ja lisätietoja:
www.ainola.fi

Erkkola

Erkkolassa otetaan vastaan kymmenen henkilöä kerrallaan eikä vierailua tarvitse varata etukäteen. Kävijöille suositellaan kasvomaskien käyttöä ja 2 m turvavälien pitämistä.

Ryhmät: Erkkola ottaa vastaan enintään 10 henkilön ryhmä- ja opastusvarauksia 1.8.2021 alkaen.

Tarkista tilanne:
www.erkkola.fi , puh. 040 314 3471 tai sähköpostilla erkkola@tuusula.fi

Halosenniemi

Museossa liikkuessa pidetään 2 m turvaväliä muihin henkilöihin sekä seurueisiin ja kasvomaskin käyttöön on vahva suositus. Halosenniemessä on rajattu asiakasmäärä 25 henkilöön ja talossa liikutaan kiertosuunnan mukaisesti.

Halosenniemeen otetaan sisään 1.8.2021 alkaen enintään 20 henkeä kerrallaan turvavälien toteutumisen mahdollistamiseksi.

Ryhmävierailujen osalta otetaan vastaan enintään 10 hengen ryhmävarauksia 1.8.2021 alkaen.

Yksittäisten kävijöiden ei tarvitse varata museovierailuaan etukäteen. Kerrallaan sisään otettavien henkilömäärien vuoksi museoihin saattaa kuitenkin syntyä ajoittain jonoa.

Tarkista tilanne:
www.halosenniemi.fi, 040 314 3466 tai 040 314 3469, tai sähköpostitse halosenniemi@tuusula.fi

Järvenpään taidemuseo

Ennakkovaraus on poistunut Järvenpään taidemuseolta. Taidemuseolla huolehditaan edelleen turvaväleistä, käsihygieniasta ja edellytetään maskin käyttöä.

Tarkista tilanne:

Kellokosken sairaalamuseo

Terveysturvallisen vierailun varmistamiseksi, sairaalamuseossa voi olla sisällä enintään 10 henkilöä kerrallaan. Vapaa pääsy.


Lisätietoa:
Kellokosken Sairaalamuseo

Pidä turvaväli 2 metriä, käytä kasvomaskia ja huolehdi käsihygieniasta museovierailulla.