Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Seurakuntaopiston majoitus

Osoite: Järvenpääntie 640, Järvenpää Katso kohde kartalta

Puhelin: 040 721 9293

Sähköposti: myynti@kirkkopalvelut.fi

Sivusto: www.seurakuntaopisto.fi

 

Tuusulanjärven rannalla ja Ainolan naapurissa sijaitsevalla Seurakuntaopiston kampuksella on monenlaisia majoitustiloja. Majoitustilojen yhteydessä on pienkeittiöin varustetut oleskelutilat. Majoitustilat ovat opistotasoisia huoneita (18 kahden hengen huonetta ja 54 yhden hengen huonetta), joissa on huonekohtainen wc ja suihku.

Kesäisin ja viikonloppuisin majoituskäyttöön vapautuu lisäksi opiskelija-asuntolan 100 vuodepaikkaa ja vanhan omakotitalo Peltolan (12 vuodepaikkaa) sekä viisi paikkaa matkailuajoneuvoille.

Seurakuntaopisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 2 km Järvenpään keskustasta ja 1,3 km Ainolan rautatieasemalta. Helsinkiin on matkaa 36 km ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle on matkaa 23 km.

Opiston puistomainen kampusalue johdattaa kävijän paikallishistorian ääreen. Otto Hjelt, jonka suvun omistuksessa alue oli 1860-1920, ja joka oli kiinnostunut luonnontieteistä, on istuttanut alueelle monipuolisen puiston. Alueella vierailevat pääsevät erityisesti kevät- ja kesäaikaan nauttimaan erilaisista puutarhaistutuksista, omenatarhasta ja Tuusulanjärven rantapoluista.

Kampusalueella toimii Seurakuntaopiston lisäksi, Kirkkopalvelut ry, Päiväkoti Valona, Kirkon koulutuskeskus sekä vammaispalveluja tuottava Eteva kuntayhtymä.
Ruokapalvelut Seurakuntaopistolla järjestetään Ravintola Yolandassa, joka on avoinna maanantaista perjantaihin sekä viikonloppuisin tilausravintolana.

Seurakuntaopiston tunnelmia 

kArtta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.