Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Seurakuntaopiston majoitus

Osoite: Järvenpääntie 640, Järvenpää Katso kohde kartalta

Puhelin: 040 721 9293

Sähköposti: myynti@kirkkopalvelut.fi

Sivusto: www.seurakuntaopisto.fi

 

Tuusulanjärven rannalla ja Ainolan naapurissa sijaitsevalla Seurakuntaopiston kampuksella on monenlaisia tiloja kokousten, seminaarien ja juhlien järjestämiseen mukaan lukien idyllinen rantasauna. Majoitustilojen yhteydessä on pienkeittiöin varustetut oleskelutilat. Majoitustilat ovat opistotasoisia huoneita (18 kahden hengen huonetta ja 54 yhden hengen huonetta), joissa on huonekohtainen wc ja suihku.

Kesäisin ja viikonloppuisin majoituskäyttöön vapautuu lisäksi opiskelija-asuntolan 100 vuodepaikkaa ja viisi paikkaa matkailuajoneuvoille. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 2 km Järvenpään keskustasta ja 1,3 km Ainolan rautatieasemalta. Helsinkiin on etäisyys 36 km ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle on 23 km.

Opiston puistomainen kampusalue johdattaa kävijän paikallishistorian ääreen. Otto Hjelt, jonka suvun omistuksessa alue oli 1860-1920, ja joka oli kiinnostunut luonnontieteistä, on istuttanut alueelle monipuolisen puiston. Alueella vierailevat pääsevät erityisesti kevät- ja kesäaikaan nauttimaan erilaisista puutarhaistutuksista, omenatarhasta ja Tuusulanjärven rantapoluista. Kampusalueella toimii Seurakuntaopiston lisäksi, Kirkkopalvelut ry, Päiväkoti Valona, Kirkon koulutuskeskus sekä vammaispalveluja tuottava Eteva.

Ruokapalvelut Seurakuntaopistolla järjestetään Ravintola Yolandassa, joka on avoinna maanantaista perjantaihin sekä viikonloppuisin tilausravintolana. Ravintola Yolandan yhteydessä on kokoustila Amerikanhalli, jossa on mm. mahdollista järjestää matineoita ja pienimuotoisia tapahtumia. Nimensä kyseinen tila on saanut kiitoksena Yhdysvaltojen luterilaisten seurakuntien taloudellisesta avusta oppilaitoksen alkutaipaleella 1940-luvun lopun turbulenttina ajanjaksona.

Seurakuntaopiston tunnelmia 

kArtta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.