Scandic Hotel Järvenpää

Scandic Järvenpää

Osoite: Asema-aukio, Järvenpää Katso kohde kartalta

Puhelin: 09 27 141

Sähköposti: jarvenpaa@scandichotels.com

Sivusto: www.scandichotels.fi/jarvenpaa

 

Scandic Järvenpää -hotelli sijaitsee Järvenpään keskustassa rautatieasemalla. Hotellista on erinomaiset kulkuyhteydet Helsinki-Vantaan lentokentälle sekä Helsingin keskustaan.

Scandic Järvenpää on paljon tunnustusta saanut kokous- , koulutus- ja liikemieshotelli. Hotellissa on 8 avaraa ja valoisaa kokoustilaa jopa 180 henkilölle tuoliriveissä sekä 6 ryhmätyötilaa. Kaikissa huoneissa toimii langaton internetyhteys. Pysäköintitilaa on runsaasti ja pysäköinti on maksutonta.

Scandic Järvenpään asema-aukiolla

Scandic sijaitsee Järvenpään rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, jolloin junalla alueelle tulevat voivat majoittua helposti ja nopeasti. Järvenpään keskustan houkutukset ovat vain kivenheiton päässä ja Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin on helppo tutustua hotellin lainapolkupyörällä. Helppoa ja kätevää!

 

scandic järvenpää

Hotelli Scandic Järvenpää suite parvekkeellaHotellihuoneet

Hotellissa on 106 tilavaa huonetta, joista kolme on varustettu liikuntaesteisille. Vuodekapasiteetti on 260 ja lisävuoteiden avulla huoneet voidaan kätevästi muuttaa perhehuoneiksi. Huoneissa on TV, hiustenkuivaaja, työpöytä, langaton internetyhteys sekä minibaari. Hotellin ylimmässä kerroksessa on neljä sviittiä, joista yksi on varustettu tilavalla saunalla sekä ulkoterassilla. 

Hotelli Scandic Järvenpää uima-allasUima-allas ja saunaosasto

Hotellin saunaosasto uima-altaineen sekä uudenaikainen kuntohuone on asiakkaiden käytössä päivittäin. Voit vuokrata tilaa myös omiin juhliin tai saunailtoihin. Hotellin saunaosasto uima-altaineen sekä uudenaikainen kuntohuone on asiakkaiden käytössä päivittäin.

Hotelli Scandic Järvenpää polkupyörätLainalaitteilla retkelle 

Scandic Järvenpää tarjoaa asukkailleen lainaksi sekä polkupyöriä että kävelysauvoja. 

 

Katso Kartta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.