Huippuhuoneistot - Pescator Villas

Osoite: Kalamestarintie 6, Tuusula
Puhelin: 040 523 3337
Sähköposti: sales@pescatorvillas.com
Sivusto: www.pescatorvillas.com

Majoitus

Pescator Villas

Pescator Villas-huoneistot ovat ainutlaatuinen vaihtoehto majoittumiseen ja kokoontumiseen. Huoneistoissa viihdyt ja vietät aikaa oman ryhmäsi ehdoilla.
Yritysasiakkailla on käytössään tyylikäs ja rauhallinen kokousympäristö kauniin järvimaiseman äärellä. Tilat soveltuvat parhaiten max 20 hengen kokoontumiseen.

Omassa rauhassa vietetyn virallisen osuuden jälkeen voi lähteä liikkumaan/kalastamaan järvelle, kisailemaan ulos/maastoon, perehtymään viinin/ viskin saloihin tai vaikka nauttimaan lähitienoon kulttuurielämyksistä. Tähän vielä sauna ja poreamme päälle ja onnistunut päivä on pulkassa.

Yksityistilaisuuksiin Pescator Villas-huoneistot tarjoavat viihtyisän ja hurmaavan miljöön. Voit tuoda omat juomat/ruoat mukanasi tai tilata kauttamme esim. catering-, ohjelma- tai kuljetuspalveluja. Tule viettämään unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa.

Tekemistä alueella

Pescator Villas-huoneistojen läheltä löytyvät Tuusulanjärven alueen tarjoamat kulttuurinähtävyydet ja juhlapaikat, loistavat urheilumahdollisuudet ja monipuoliset ravintolat. Majoituspaikasta voi lainata polkupyöriä ilman lisämaksua, ja majoitus sijaitsee lähes suositun Tuusulanjärven ympäripyöräilyreitin varrella.