Majatalo Onnela

Majatalo Onnela

Osoite: Rantatie 34, Tuusula Katso kohde kartalta


Puhelin:09 258 821

Sähköposti: info@onnela.com

Sivusto: www.onnela.com

 

Täysin uudistunut Majatalo Onnela palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden. Onnela sijaitsee Tuusulanjärven rannalla vain 15 min ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja 33 km Helsingin keskustasta. 

Onnelan majoituspalvelut tarjoavat yösijan yli 70 henkilölle. 35 tasokasta hotellihuonetta ja kaksi tunnelmallista mökkiä luonnon rauhassa takaavat hyvät yöunet niin ryhmille kuin yksittäisille matkaajillekin. Huonehinnassa on aina mukana asukassaunavuoro ja runsas aamiaisbuffet.

Ravintolan henkilökunta loihtii herkut juhlaan tai kokoukseen. Tarjoilutiloissa on anniskeluoikeudet, samoin kahvilassa ja sen yhteydessä olevalla terassilla. Onnelan ohjelmapalvelut tarjoavat elämyksiä niin vauhdista kuin kulttuuristakin kiinnostuneille.

Onnelan värikäs historia

Runoilija Eino Leino kuului Onnelan kanta-asiakkaisiin. Elämänsä loppuvaiheessa 1920-luvulla, Leino asui pitkiä aikoja Rantatien täyshoitoloissa, joissa viihtyivät myös mm. Uuno Kailas, Unto Karri ja Einari Vuorela. Eino Leinon lempihuone on Onnelan alkuperäisessä huvilarakennuksessa edelleen muistohuoneena. Lue lisää Onnelan värikkäästä historiasta.

 

onnela - suurille ajatuksille

Onnelan superior huoneMajoitustiloja moneen makuun

Onnelassa on kaksi erillistä majoitusrakennusta, Tammisto ja Viertola, joissa sijaitsevat hotellihuoneet. Lisäksi majoitusvaihto-         ehtoina ovat Männistön ja Elvilän mökit. 

Tuusulanjärvi rantasauna OnnelassaSaunamaailma

Saunavuoro Tammiston saunassa kuuluu aina huonehintaan. Mutta mitäpä jos vuokraisit vierailusi aikana rantasaunan käyttöösi? Muhevat löylyt komeissa järvimaisemissa ja pulahdus Tuusulanjärvessä onnistuvat kolmessa eri saunaraken-nuksessa järven rannalla. Onnelan erikoisuus on pieni puulämmitteinen Jannen sauna, jonka lauteilta voi ihailla Tuusulanjärven laineita ja Sarvikallion jyrkänteitä.

Tuusulan rantatieElämyksiä eri vuodenaikoina

Onnela sijaitsee aivan kulttuurihistoriallisesti merkittävän Tuusulan rantatien kupeessa. Täältä majoittujan on helppo ottaa polkupyörä alle ja lähteä tutustumaan Rantatien nähtävyyksiin. Talvella - sääolosuhteista riippuen - on helppo lähteä järvenjäälle vaikkapa kävellen tai suksilla.

 

LUE BLOGIT

Rantapallo.fi/Himomatkaajan turinoita TILAA SUURILLE AJATUKSILLE MAJATALO ONNELASSA
Rantapallo.fi/Himomatkaajan turinoita JANNEN KANSSA SAUNASSA

katso video

Kartta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.