Bed & Breakfast Pajula

Osoite: Kiteentie 6, Järvenpää
Puhelin: 040 501 9116
Sähköposti: info@bbpajula.fi
Sivusto: www.bbpajula.fi

Majoitus

Bed & Breakfast Pajula

Vanha idyllinen rintamamiestalo tarjoaa kotoisat puitteet lyhyeen tai pitempiaikaiseenkin asumiseen. Kolme vuokrattavaa makuuhuonetta , Villiviini, Ukkolaukka ja Keijunmekko tarjoavat mukavat sängyt matkalaisille levätä ja omaa rauhaa sekä halutessasi mukavaa yhteisöllisyyttä voit jakaa yhteistiloissa olohuoneessa ja keittiössä tavaten uusia ihmisiä ja vaikka vaihtaen kuulumisia päivän polttavista asioista. Talossa jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC.

B&B Pajulan isäntäpariskunta asuu viereisessä talossa ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi majoittumaan ja auttaa mielellään majoittumisen aikana. Pajula tarjoaa majoitusta matkailijoille, opiskelijoille ja kausityöntekijöille, jotka arvostavat kodinomaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Vierailusi aikana valmistat kotoisasti ruokaa yhteiskeittiössä ja peset pyykkiä ja puusaunakin lämpiää kädenkäänteessä – olet kuin kotonasi. Pajula sisaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä aivan Haarajoen juna-aseman kupeessa.

Verkkokauppaan

Majoituspalveluita suurella sydämellä

Mahdollisuus vuokrata myös koko talo vain omaan käyttöön. Talossa on jaettu keittiö, olohuone, sauna/suihku sekä WC. Pajulalassa voi itse tehdä ruokaa keittiössä oman aikataulun mukaan, kesällä grillausmahdollisuus kaasugrillillä terassilla. B&B Pajulassa on itsepalveluna koko majoittumisen ajan saatavilla maksutonta luomukahvia ja yrttiteetä. Lisäpalveluna tilattavissa räätälöity luomuaamiainen.

Majoittumisen yhteydessä ilmainen autopaikoitus isollekin ajoneuvolle sekä ulkomaanmatkan yhteydessä ilmainen paikoitus yhden viikon ajan. Lisäpalveluna lisäksi mm. lentokenttäkuljetus sekä puusauna ja pyykinpesumahdollisuus. Pajulassa on vuokrattavissa kaksi polkupyörää majoittujille.