Scandic Hotel Järvenpää

Osoite: Asema-aukio, Järvenpää
Puhelin: 09 27 141
Sähköposti: jarvenpaa@scandichotels.com
Sivusto: www.scandichotels.fi/jarvenpaa

Kokoukset ja ryhmämatkat

Scandic Järvenpää

Scandic Järvenpää -hotelli sijaitsee Järvenpään keskustassa rautatieasemalla. Hotellista on erinomaiset kulkuyhteydet Helsinki-Vantaan lentokentälle sekä Helsingin keskustaan.

Hotellin maukkaalla aamiaisella on tarjolla perinteisten tuotteiden lisäksi myös luomutuotteita ja terveellisiä vaihtoehtoja, päivän hyvän startin takaamiseksi. Vastaremontoidulla viihtyisällä saunaosastolla ja uima-altaalla viihtyvät niin nuoret kuin vanhemmatkin hotellin vieraat. Kunnostaan huolta pitävät pääsevät kätevästi treenaamaan hotellin kompaktille kuntosalille.

Hotellihuoneet

Hotellissa on 106 tilavaa huonetta, joista kolme on varustettu liikuntaesteisille. Vuodekapasiteetti on 260 ja lisävuoteiden avulla huoneet voidaan kätevästi muuttaa perhehuoneiksi. Huoneissa on TV, hiustenkuivaaja, työpöytä, langaton internetyhteys sekä minibaari. Hotellin ylimmässä kerroksessa on neljä sviittiä, joista yksi on varustettu tilavalla saunalla sekä ulkoterassilla.

Uima-allas ja saunaosasto

Hotellin saunaosasto uima-altaineen sekä uudenaikainen kuntohuone on asiakkaiden käytössä päivittäin. Voit vuokrata tilaa myös omiin juhliin tai saunailtoihin. Hotellin saunaosasto uima-altaineen sekä uudenaikainen kuntohuone on asiakkaiden käytössä päivittäin.

Lainalaitteilla retkelle

Scandic Järvenpää tarjoaa asukkailleen lainaksi sekä polkupyöriä että kävelysauvoja.

Scandic Järvenpään asema-aukiolla

Scandic sijaitsee Järvenpään rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, jolloin junalla alueelle tulevat voivat majoittua helposti ja nopeasti. Järvenpään keskustan houkutukset ovat vain kivenheiton päässä ja Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin on helppo tutustua hotellin lainapolkupyörällä. Helppoa ja kätevää!