Gustavelund

Hotelli Gustavelund

Osoite: Kirkkotie 36, Tuusula Katso kohde kartalta

Puhelin: 09 273 751

Sähköposti: reception@gustavelund.fi

Sivusto: www.gustavelund.fi

 

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

Gustavelund kokoushotellina tarjoaa erinomaiset puitteet niin kokouksiin kuin räätälöityihin yritystapahtumiin. Kokousvieraiden käytössä on 150-paikkainen auditorio ja 11 muuta nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettua kokoustilaa sekä ryhmätyö- ja näyttelytiloja. Käytössäsi on yli 20 erilaista kokoontumistilaa.

Auditoriomme ja kokoushuoneemme ovat valoisia sekä avaria ja niissä kaikissa on tilakohtainen ilmastointi. Ryhmätyötilat, kabinetit ja takkahuoneet täydentävät tilavalikoimaammeMajoitustilamme riittävät 150 vieraalle.

Vanha, kaunis puistomiljöö järven rannalla sekä Tuusulan Rantatien kulttuurikohteet tuovat oman virkistävän lisänsä kokouspäivään. Tarjoamme monta erilaista tapaa tutustua opastetusti ympäristön kulttuuririkkauteen ja samalla nauttia kauniista luonnosta; kirkkoveneellä, pyörällä, patikoiden tai lumikengillä.

Retken jälkeen voit nauttia saunan pehmeistä löylyistä ja takkatulen loimusta sekä keittiömme paljon kiitosta saaneista antimista.

Tuusulanjärvi -sali

Tuusulanjärvi-sali

Upouusi, uljas Tuusulanjärvi -sali on nyt virallisesti otettu käyttöön. Tila luo upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille: kokoukset, näyttelyt, messut, esitykset, juhlat, tapahtumat. Tuusulanjärvi -salissa käytössänne on edistykselliset ääni-, kuva- ja valojärjestelmät. Tilasta on idylliset näkymät Tuusulanjärvelle ja puistoon. Valoisaan ja avaraan saliin mahtuu jopa 250 henkilöä.
Lisätiedustelut myyntipalvelusta 09 273 7555, sales@gustavelund.fi

 

Erilainen kokous Muusassa


Järjestä erilainen kokous säkkituolissa rentoutuen, pöytään suunnitelmia piirrellen ja suolaseinän väriterapiasta nauttien. Muusassa on 12 säkkituolia, kaksi nojatuolia ja neljä baarijakkaraa.

 

Hotelli gustavelundin kokoustiloja

Katso video

 Kartta

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.