Asuntomessut 2020

Asuntomessut 2020

Asuntomessut Tuusulassa 3.8.-30.8.2020

Asuntomessut järjestetään Tuusulassa nyt jo kolmannen kerran. Asuntomessualue sijaitsee aivan Tuusulan keskuksen kupeessa, Rykmentinpuiston alueella. Asuntomessualueelta on lyhyt matka Tuusulanjärven alueen ravintoloihin, hotelleihin ja tapahtumiin.

Tuusulanjärven alue on tunnettu rikkaasta kulttuuriperinteestä. Asuntomessujen virallinen oheiskohde on museotie Rantatie, jonka varrella voi eläytyä 1900-luvun alun taiteilijayhteisön elämään. Voit vierailla lukuisissa taiteilijakodeissa, jotka ovat myös aikansa arkkitehtonisia helmiä.

Oman auton lisäksi messuille pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä kuten junalla, sillä HSL:n bussit kulkevat säännöllisesti Keravan juna-asemalta Asuntomessualueelle. Asuntomessuilta voit jatkaa matkaasi Tuusulanjärven matkailukohteisiin vaikkapa aluella kiertävällä Visit Lake Tuusula hop-on hop-off -bussilla.

Suunnittele messuvierailusi jo nyt ja varaa majoituksesi ajoissa! Ehdit hyvin tutustua Rantatien kuuluisan 1900-luvun taiteiljayhteisön elämään ja nauttia samalla matkalla ihanista taide-, luonto- ja ruokaelämyksistä!

Asuntomessut Tuusulassa 2020
www.asuntomessut.fi/tuusula