Tuusulanjärven matkailukartta 2021 on julkaistu 

1.6.2021

Visit Tuusulanjärven matkailukartta vuodelle 2021 on valmistunut ja se on jakelussa Tuusulanjärven alueen museoissa, Tuusinfossa, Järvenpään kirjastossa sekä useissa matkailukohteissa. Matkailukartta on jaossa myös Helsingin matkailuneuvonnassa sekä ladattavissa visittuusulanjarvi.fi -sivustolta.

Matkailukarttaan on koottu matkailupalveluita koko Tuusulanjärven alueelta ja tietoa löytyy kattavasti niin nähtävyyksistä, luontokohteista, matkailupalveluista kuin välinevuokrakohteista. Karttaesitteessä näkyvät yritykset ja yhteisöt ovat Tuusulanjärven Matkailu ry:n jäseniä. Matkailukartta soveltuu myös Tuusulanjärven ympäripyöräilyn oppaaksi.

Matkailukartan julkaisija on Tuusulanjärven Matkailu ry ja sitä on painettu 15 000 kappaletta.

Linkki kartan sähköiseen versioon:
https://www.visittuusulanjarvi.fi/matkailuinfo/sahkoiset-matkailuesitteet/

Lisätiedot:
Marjo Ranta-Irwin, toiminnanjohtaja, Tuusulanjärven Matkailu ry, puh. 044 213 4759, marjo.ranta-irwin(at)visittuusulanjarvi.fi

Tietoa julkaisijasta:

Tuusulanjärven Matkailu ry on perustettu vuonna 2001. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää alueen matkailun yleisiä edellytyksiä ja edistää jäseniensä välistä yhteistoimintaa. Yhdistyksen jäseninä on noin 35 alueen matkailualan toimijaa, yritystä, yhdistystä ja yhteisöä. Yhdistys tekee läheistä yhteistyötä Tuusulan kunnan ja Järvenpään kaupungin kanssa.

Matkailuyhdistys tekee Tuusulanjärven ja sen lähialueiden matkailun yhteismarkkinointia, ylläpitää VisitTuusulanjarvi.fi -sivustoa ja sosiaalisia kanavia sekä julkaisee matkailumarkkinointimateriaalia sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.

Yhdistys myös kehittää alueen matkailua hankkeiden ”Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet” ja ”Kohti kestävää matkailua Tuusulanjärvellä” myötä.