Kesäkilpailu 2023 #VisitLakeTuusula2023

 

Jaa nappaamasi kuva lempikohteestasi Tuusulanjärvellä Instagramissa 31.8.2023 mennessä, käytä tägiä #VisitLakeTuusula2023 ja voit voittaa lahjakortteja!

Kilpailuaika 1.5.-31.8.2023. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Kilpailusäännöt:

KILPAILUN / ARVONNAN SÄÄNNÖT

Laadittu 2.5.2023

Järjestäjä

Tuusulanjärven Matkailu ry

Metallimiehenkatu 2-4

04410 Järvenpää

info (at) visittuusulanjarvi.fi

 

Osallistumisoikeus

Kilpailuun/arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Alle 18-vuotias osallistuu huoltajansa luvalla ja yhteystiedoilla. Osallistumista ei ole rajoitettu.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 3.5.-31.08.2023

Osallistuminen

Kilpailuun/arvontaan osallistutaan käyttämällä hashtagia #VisitLakeTuusula2023  ja jakamalla kuva, jonka on itse ottanut Tuusulanjärven alueella (Järvenpää, Tuusula).

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Voittajat arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajien nimiet voidaan julkaista Tuusulanjärven Matkailu ry:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa muodossa Etunimi Sukunimen ensimmäinen kirjain (esim. Maija M.). Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Palkinnot arvotaan viimeistään 15.9.2023.
Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajia ei tavoiteta 30.9.2023 mennessä, lunastamattomia palkintoja ei korvata.

Järjestäjän vastuu

Tuusulanjärven Matkailu ry vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Arvontaan osallistujat vapauttavat Tuusulanjärven Matkailu ry:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.
Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista nettiosallistumisista.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Tuusulanjärven Matkailu ry:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Tuusulanjärven Matkailu ry:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.
Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Tuusulanjärven Matkailu ry:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöohjeita. Tällaiset palvelut eivät liity kilpailuun eivätkä suosittele sitä millään tavalla. Osallistuja antaa tietonsa järjestäjän käyttöön. Tuusulanjärven Matkailu ry pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

 

TIETOSUOJASELOSTE

Laadittu 1.4.2017

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/1999) 10. § ja 24. §

Rekisterin pitäjä

Tuusulanjärven Matkailu ry
c/o Paijalantie 9 E 12
04300 Tuusula
info (at) visittuusulanjarvi.fi

 

Yhteyshenkilö

Tuusulanjärven Matkailu ry

Marjo Ranta-Irwin
Tuusulanjärven Matkailu ry

c/o Paijalantie 9 E 12

04300 Tuusula
info (at) visittuusulanjarvi.fi

 

Rekisterin nimi

Tuusulanjärven Matkailu ry:n markkinointirekisteri

Rekisterin tarkoitus

Asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito. Suoramarkkinointi silloin kun asiakas ei ole sitä kieltänyt.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ja tiedot markkinointiluvista tai -kielloista.

Tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot

Tietojen luovutus ja siirto

Tietoja ei luovuteta muille kuin lain määräämille viranomaisille.
Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin käyttöoikeus

Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Tuusulanjärven Matkailu ry:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.

Tarkastusoikeus ja sen toteuttaminen

Jokaisella on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Tarkastuspyyntö osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.

Tiedon korjaaminen

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on syytä tehdä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti. Korjauspyyntö osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin sekä muuhun suoramainontaan. Kiellon voi lisätä tai poistaa milloin vain tekemällä kirjallisen ilmoituksen rekisterinpitäjälle.