Ravintola Sesonki

Ravintola Sesonki

Osoite: Helsingintie 41, Järvenpää

Puhelin: 050 454 2715

Sähköposti: info@ravintolasesonki.fi

Sivusto: www.ravintolasesonki.fi

 

Gastro Bar Sesonki on Järvenpäässä sijaitseva viihtyisä, sesongeille omistautunut ravintola, jonka filosofia rakentuu ystävällisen palvelun, erinomaisen ruoan ja tarkoin valittujen viinien ja pienpanimo-oluiden kokonaisuudesta.

Sesonki tarjoaa käsintehtyä, kaunista ja maukasta ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista – kohtuuhinnalla. Sesongin ruokafilosofia on saanut innostuksensa Keski-Euroopan runsailta toreilta. Nimensä mukaisesti kausiajattelua syleilevä ravintola sijaitsee herkkutiskien välittömässä läheisyydessä, joista raaka-aineet haetaan päivittäin tuoreina.

Arkisin nautitaan lounaasta, jolloin tarjolla on myös kolmen ruokalajin menu. Iltaisin tarjolla on à la carte-listan lisäksi viiden ruokalajin maistelumenu, jossa on taidonnäytteitä Matti Jämsenin ja keittiömestari Lasse Lindströmin fiiliksen ja kaupan ruokatorilta saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.

Sesongin sunnuntait pyhitetään kiireettömälle viikoittain vaihtuvalle brunssille ja pöytiin kannetaan jaettavia alkuruokia seurueen kesken nautittavaksi. Pääruuat tarjoillaan lautasannoksina ja jälkiruuat seisovasta pöydästä. Ruuan kanssa tarjoillaan valikoiman persoonallisia viinejä sekä kotimaisia pienpanimo-oluita.

Aukioloajat

Ma: Suljettu
Ti – To: 11-14 / 16-22 (viimeiset tilaukset klo 21)
Pe: 11-14 / 16-23 (viimeiset tilaukset klo 21.30)
La: 14-23 (viimeiset tilaukset klo 21.30)
Su: 12-18 (viimeiset tilaukset klo 16.30)

 

 Kuvagalleria

 Kartta

 

 

 

© Tuusulanjärven Matkailu ry.