Gustavelund

Ravintola Into / Hotelli Gustavelund

Osoite: Kirkkotie 36, Tuusula näytä kartalla

Puhelin: 09 273 751

Sähköposti: reception@gustavelund.fi

Sivusto: www.gustavelund.fi 

 

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

250-paikkainen, valoisa Ravintola Into on Gustavelundin sydän – tänne voit tulla syömään aamiaista, lounasta tai nauttimaan iltaisin herkkuja À la carte -listalta. Lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 11.00-14.00 ja lauantaisin klo 11.00-15.00 noutopöydästä. Suosittu sunnuntaibrunssi tarjoillaan noutopöydästä unohtamatta jälkiruokavaihtoehtoja.

Kesäisin aukeaa Gustavelundin viihtyisä kesägrilli ja -terassi upeine järvimaisemineen. Sinne on helppo poiketa vaikkapa Tuusulanjärven ympäri pyöräillessä.

 

Hotelli Gustavelundin historiaa 

Tilan ensimmäinen omistaja on mainittu jo 1500-luvulla. Paikkaa asuttivat sittemmin kuuluisat sotilassuvut ja se on toiminut muun muassa ratsutilana. Hotellitoimintaa Gustavelundissa on ollut jo 30-luvulla, jolloin Gustavelund oli helsinkiläisten suosittu retkikohde tenniskenttineen. Vanhasta kartanosta on jäljellä huvimaja, joka sijaitsee Tuusulanjärven rannalla nykyisen hotellirakennuksen takana. Lue lisää paikan tarinaa hotellin sivustolta

 

Katso video

 Kartta

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tuusulanjärven Matkailu ry

info@visittuusulanjarvi.fi

puh. 044 231 0856

Lue yhdistyksestä täältä

© Tuusulanjärven Matkailu ry.