Gustavelund

Hotelli Gustavelund

Osoite: Kirkkotie 36, Tuusula Katso kohde kartalta

Puhelin: 09 273 751

Sähköposti: reception@gustavelund.fi

Sivusto: www.gustavelund.fi

 

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulanjärven rannalla järven eteläpäässä, vain puolisen tuntia Helsingistä. Matkaa lentokentälle on noin 20 minuuttia. Luonnonläheinen sijainti on oiva tukikohta retkille Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin.

Rauhallisia huoneita on 97 kappaletta 1-4 henkilölle ja Majoitustilaa riittää 170 vieraalle. Gustavelund on savuton hotelli.

Majoituksen hintaan sisältyy runsas mannermainen aamiainen sekä aamusauna ja -uinti sekä kuntoiluhuoneen käyttö. Asiakkaille on tarjolla tallelokeroita, säilytyslokeroita sekä matkatavarasäilytys. Gustavelundissa on myös allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat lisämaksusta tervetulleita osaan huoneista. Hotellissa on erillisestä maksusta saatavilla pinnasänkyjä ja lisävuoteita.
Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä ja muita vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja välineitä Vieraiden käytettävissä on silityshuone ja pesulapalveluita, sekä tietokone ja tulostin.

 

Hotelli Gustavelundin aulataidenäyttely 

Hotellin pääaulassa voit tutustua ajankohtaisiin taidenäyttelyihin tai hotellin omista teoksista koottuun vakionäyttelyyn sekä taide- ja design-polkuun. Näyttelyiden aukioloajat ovat samat kuin hotellilla. 9.1.-28.2.2017 esillä on taiteilija Virpi Mäkisen teoksia. Nämä herkät, rouheat, valoisat ja voimakkaat maalaukset puhuvat ystävyydestä ja rakkaudesta. Kaikki teokset ovat myytävänä.

 

Hotelli gustavelundin majoitus

Gustavelund hotellihuone
Huoneet

Kaikki 84 standard-tason huoneet ovat saaneet täysin uuden ilmeen. Sisutustekstiilit on uusittu ihastuttavilla "Nukkumatin" sinisillä ja "Kontiaisen" maan- ja vedenläheisillä sävyillä. Canvas-taulut seinillä kertovat alueen historiasta. Tervetuloa viihtymään!

Aamiainen Gustavelundissa

Aamiainen

Hotellin ravintolassa on päivittäin tarjolla runsas ja herkullinen aamiaisbuffet. Ma-pe klo 6.30-9.30 ja la-su klo 8.00-10.00.

Gustavelund uima-allasSaunatilat

Allasosastolla on kaksi tilavaa saunaa, suihkutilat, porealtaat, viihtyisät pukeutumis- ja oleskelutilat sekä 17 metriä pitkä uima-allas. Huonehintaan sisältyy aamusauna ja -uinti. 

 

Katso video

Kartta

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tuusulanjärven Matkailu ry

info(at)visittuusulanjarvi.fi

puh. 044 231 0856

© Tuusulanjärven Matkailu ry.